Mere information

Hvis du har spørgsmål eller brug for mere information så kontakt gerne Jan Minche eller Nana Masiero.

  • Dato: 1. marts 2017
    2. marts 2017
  • Lokation: Søhuset, Hørsholm
    Aros Århus, Sunset Lounge
  • Længde: Heldagsseminar
  • Attendance: On-site
  • Pris: Gratis
▲ Return to Top

Overview

Virksomheder investerer i digitale initiativer for at skabe nye indtægter og reducere den operationelle kompleksitet. De møder en kompleks skov af punktløsninger, som ofte ikke arbejder sammen og efterlader virksomhedens sikkerheds team med en begrænset synlighed mod potentielle trussler og angreb på deres netværk.

At opnå effektiv sikkerhed er ikke det samme som at opnå effektiv IT. Der kan resultatet måles i synlige tal, så som højere oppetid, produktivitet, besparelser eller højere effektivitet. Sikkerheds-løsninger er faktisk mest effektive når intet sker. Ingen brud på data sikkerheden, ingen Distributed Denials of Service (DDOS) angreb og ingen ransomware.

Dagens sikkerheds ledere skal stå imod angreb som aldrig har været mere forskellige og komplekse. Nysgerrig efter at vide mere? Du er velkommen til at deltage i vores Cisco Security Everywhere event den 1 marts i Hørsholm (Søhuset) eller den 2 marts i Århus (Aros), begge fra kl. 8:00 - 16:30. Bemærk at de fleste indlæg vil foregå på engelsk.

Værdien af Ciscos arkitektur og betydningen af at altid integrere sikkerhed som en del af det udvidet netværk – inclusive routere, switche og i datacenteret – lukker de huller som spænder på tværs af angrebs continuum og som formindsker tiden fra detektion til løsning ganske betydeligt.

I løbet af dagen vil du høre mere om Cisco Umbrella og CloudLock, Cloud Access Security (CAS), som giver visibilitet og datasikkerhed til cloud-baserede applikationer; Identity Services Engine (ISE) som giver udvidet visibilitet og kontrol til netværk og endepunkter med location access controls.

Dette seminar er gratis at deltage i.

 

▲ Return to Top
▲ Return to Top
▲ Return to Top
▲ Return to Top
Share