Cisco-datacenter: Optimer dit datacenter

Optimer dit datacenter

Når dine IT-medarbejdere bruger mindre tid på at vedligeholde eksisterende systemer, frigør det ressourcer, så du kan fokusere på innovation. uanset hvilken software og hvilke storage-leverandører, du samarbejder med, kan du strømline din kernedrift. Se hvordan i denne guide. Se eksemplet for at komme godt i gang. Vil du modtage hele e-bogen, skal du blot dele nogle få oplysninger med os via formularen herunder.


Eksempel

Hent din e-bog nu

Cisco-datacenter: Udnyt potentialet fra hurtig IT

Udnyt potentialet fra hurtig IT

Udnyt de nye teknologier, som f.eks. cloud og "big data", og udrul og skalér applikationer hurtigere, mens du samtidigt reducerer risici og TCO. Denne guide diskuterer fem måder til opnåelse af hurtig IT. Se, hvordan det hele er muligt, hvis du har en integreret infrastruktur.Læs mere
Cisco-datacenter: Gør administration af IT enkel i enhver skala

Gør administration af IT enkel i enhver skala

Hvis du er en mellemstor virksomhed med en mindre IT-afdeling, eller har du behov for at udrulle et datacenter på en fjernlokalitet, findes der et enkelt, kraftfuldt og omkostningsbesparende svar: Cisco UCS Mini er en skalerbar, integreret IT-løsning, som er nem at administrere, og som også er i stand til at arbejde sammen med førende storage-leverandører. Læs vores kvikguide, og få mere at vide.

Se nu

Transformér dit datacenter

For at opnå driftseffektivitet og for at udrulle nye applikationer i enhver skala er du nødt til at forenkle og automatisere administrationen af din IT-infrastruktur.

Se hvordan vi kan hjælpe dig med at binde det hele sammen via Cisco UCS® med Intel® Xeon® Processorer

Intel, Intel Inside-logoet, Xeon og Xeon Inside er varemærker tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.