Forbes Insights: 8 Ways to Increase Innovation

Fra brugervenlig video til TelePresence kan du nu interagere ansigt til ansigt med dine kunder og kolleger, når der er brug for det. Nu er det tid til at omdefinere samarbejde og opnå bedre forretningsmæssige resultater. Se eksemplet ovenfor for at få flere oplysninger.


Eksempel

Hent Forbes-rapporten

Top 5 over metoder til at opnå succes med samarbejde via video

Den nye generation lærte, hvordan de skulle bruge video, længe før de foretog deres første telefonopkald. Derfor er det yderst vigtigt at forstå, hvordan folk gerne vil arbejde. Målet er at få alle stykkerne til at arbejde sammen: tale, video, webkonferencer. Læs denne vejledning for at se 5 af de metoder, du kan bruge for at opnå succes med at bruge video.

Oplev nu

Cisco Virtual Meetings: Sådan gør du

Hvordan giver du dine medarbejdere mulighed for at få mere fra hånden? Cisco gør det nemt og
rentabelt at implementere samarbejde via videomøder - fra din desktop og helt til bestyrelseslokalet. Vælg at implementere lokalt, som cloud-løsning eller begge dele, alt sammen uden at gå på kompromis med medarbejdernes forventninger eller sikkerhed. Vi har sammensat denne vejledning for at hjælpe dig.

Udforsk nu

Oplev uovertruffen video

Opbyg en mere produktiv organisation med Cisco Collaboration. Transformerer dine medarbejder- og kundeoplevelser ved at sikre bedre samarbejde alle steder.