Krigen i Ukraine:
Vi støtter vores kunder, partnere og lokalsamfund

Til vores kunder og partnere

Jeg vil gerne give en opdatering af vores bestræbelser på at støtte Ukraine og de skridt, vi tager med hensyn til vores forretning i Rusland og Hviderusland. Vi ved, hvor udfordrende denne situation er, og vi står klar til at støtte jer.

Ophør af aktiviteter i Rusland og Hviderusland og støtte til Ukraine

I betragtning af krigens eskalering og for at støtte den ukrainske regering og befolkningen dér stopper vi alle forretningsaktiviteter, herunder salg og tjenesteydelser, i Rusland og Hviderusland indtil videre. 

Vi er overbeviste om, at dette er den rigtige beslutning, og vi arbejder sammen med kunder og partnere i den udvidede region for at sikre forretningskontinuitet. Vi kontakter vores kunder og partnere i Rusland og Hviderusland med yderligere oplysninger.

Vi er klar over, at mange, herunder alle vores teams, er påvirket af denne krig. Vi ønsker at lade vores kunder og partnere vide, at vores Cisco-teams arbejder utrætteligt på jeres vegne og vil gøre deres bedste for at besvare jeres spørgsmål og give opdateringer, efterhånden som dette udvikler sig.

For at hjælpe kunder i Ukraine gør vi det muligt for vore ukrainske kunder automatisk at forny software eller tjenester uden beregning, og vi tilbyder et års gratis Webex-møder. Vi tilbyder også gratis opkald til Ukraine.

Sikkerhedstiltag

Vi fremskynder også det arbejde, vi har udført i løbet af de sidste par uger med henblik på at gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe med at beskytte organisationer i Ukraine mod cyberangreb, beskytte privatlivets fred for institutioner i Ukraine og regionen og hjælpe den ukrainske regering med at sikre sin infrastruktur. Det arbejde, der udføres af vores Talos-trusselsefterretningsteam for at overvåge landskabet, jage ondsindede aktører og installere forsvar, mens de åbent deler deres resultater, er afgørende for at bidrage til sikkerheden for vores kunder globalt. 

Ud over nye sikkerhedsbeskyttelsestiltag, der konstant opdateres og implementeres, har Talos sammensat et team af frivillige, der har jagtet trusler døgnet rundt og overvåger netværk tilhørende vigtige organisationer i Ukraine. De hjælper også med at administrere sikre slutpunktskonfigurationer med teams af dedikerede teknikere og fungerer som forsvarere inde fra ukrainske netværk.

Vores internetefterretningsteam hos ThousandEyes har også aktivt overvåget internetaktiviteten på snesevis af vigtige ukrainske websites, så statslige organer og banker i regionen kan implementere modforanstaltninger og beskytte sig mod angreb.

Vi støtter vores folk og lokalsamfund

Samtidig er vi dybt fokuserede på vores medarbejderes og deres familiers sikkerhed i Ukraine og på at gøre alt, hvad vi kan, for at støtte dem, fra flytning til økonomisk bistand. Vi har også oprettet en humanitær bistandsfond for Ukraine, der gør det muligt for alle vores medarbejdere at donere, og vi arbejder sammen med almennyttige partnere om at udnytte Cisco-udstyr og støtte dem, der har været i stand til at flygte og flytte.

Det er utroligt udfordrende tider for Ukraine, og helt ærligt, verden. Vi ved, at mange russiske folk, herunder medarbejdere, kunder og partnere, er påvirket af denne krig. Jeg vil gerne gentage, at tiden er inde til sammenhold.  Jeg inspireres af den støtte, vi har set i Cisco-samfundet for hinanden og jer alle.

Vores inderligste håb er, at denne krig snart vil slutte. I mellemtiden er vi forpligtet til at bruge alle de ressourcer, vi kan for at hjælpe vores medarbejdere, institutioner og folk i Ukraine, og vores kunder og partnere i denne udfordrende tid, og vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at støtte dem, der har brug for det.

chuck signatur

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Ciscos holdning til krigen mellem Rusland og Ukraine?

Hos Cisco fordømmer vi på det kraftigste den uberettigede krig, som Rusland fører, og den vold, der er blevet udløst mod uskyldige civile.

Hvad gør Cisco for at hjælpe medarbejdere og deres familier i Ukraine?

Vores førsteprioritet er vores medarbejderes sikkerhed. Vi har været i tæt kontakt med medarbejdere i Ukraine i løbet af de sidste mange uger med tilbud om støtte på forskellige måder – herunder rejser, midlertidig flytning, godtgørelser til dækning af uventede udgifter og nødafspadsering. Flere af vores medarbejdere har – sammen med deres familier – valgt midlertidigt at flytte til Polen. Andre har besluttet at blive. Cisco fortsætter i begge tilfælde med at støtte dem, så godt vi kan.

Hjælper Cisco Ukraine med cyberforsvar?

Cisco arbejder døgnet rundt på en global, virksomhedsdækkende indsats for at beskytte vores kunder og partnere i Ukraine og sikre, at intet går i sort. Cisco Talos har taget det ekstraordinære skridt direkte at holde sikkerhedsprodukter i drift døgnet rundt for vigtige kunder i Ukraine, mens over 500 medarbejdere på tværs af Cisco er gået sammen om at hjælpe med at indsamle open source (offentlig) efterretning. Cisco tilbyder også cloudsikkerhedsprodukter, f.eks. Duo, til ikke-begrænsede ukrainske organisationer i et år.

Hvad er Ciscos holdning til igangværende forretning i Rusland og Hviderusland?

I betragtning af krigens eskalering og for at støtte for den ukrainske regering og befolkningen dér stopper Cisco alle forretningsaktiviteter, herunder salg og tjenesteydelser, i Rusland og Hviderusland indtil videre. Vi analyserer os hurtigt gennem konsekvenserne for vores forretning, og hvordan vi bedst kan støtte vores kunder og partnere i regionen. Vi vil fortsætte med at overvåge og evaluere situationen og vil holde jer opdateret, efterhånden som flere oplysninger bliver tilgængelige.

Påvirker krigen Ciscos evne til at levere produkter og tjenester til dem, der er uden for det umiddelbare konfliktområde?

Cisco forventer i øjeblikket ikke nogen indvirkning på leveringen af produkter eller tjenester uden for Rusland, Ukraine og Hviderusland som følge af krigen mellem Rusland og Ukraine. Situationen udvikler sig hurtigt, og vi vurderer og afbøder løbende potentielle forretningsforstyrrelser som en del af vores globale indsats for virksomheders evne til at rette sig op igen.