Rendelkezik fiókkal?

  •   Személyre szabott tartalom
  •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

A mobil munkaerő hatékonyságának javítása. Digitalizálják vállalkozásukat

Kis- és közepes vállalkozások digitalizációja a biztonságos belső és ügyfélközpontú hálózatokért. A KKV-k összekapcsolódnak ügyfeleikkel és fokozzák a mobil munkaerő hatékonyságát.

Egy saját vállalkozás semmi máshoz nem fogható, izgalmas feladat, olyan, amelyik temérdek idő- és technológiai befektetést igényel tőlünk. Vállalkozásunk digitalizációja számos belső és ügyfélközpontú területen teremt az üzletfejlesztéshez stabil és biztonságos alapot., Egy olyan alapot, amelyet a jövőbeli technológiai fejlődés sem fog lerombolni és amely kezelni képes a hálózathoz csatlakozni képes ügyfelek és a mobil munkaerő igényeit.

A cégünk előtt feltáruló lehetőségek maximális kihasználása komoly kihívásnak tűnhet, ám vállalkozásunk digitalizációja egyszerű megoldás a munkavégzési hatékonyság növelésére és a kihívások lehetőségekké alakítására. Ráadásul annyira egyszerű lehet, mint…

Az üzleti összekapcsolhatóság kiterjesztésének előnyei

Az összekapcsolhatóság a zökkenőmentes digitális struktúra alappillére. Az összes funkció – biztonság, automatizálás, együttműködés és adatelemzés – a vállalkozás egészén belüli integrálása azt eredményezi, hogy szorosabb kapcsolatot alakíthatnak ki ügyfeleikkel, hatékonyabb munkaeszközöket biztosíthatnak alkalmazottaiknak és gyorsabban, megalapozottabb és célzottabb lépésekkel használhatják ki az üzleti lehetőségeiket. A lehetőségek köre bővülni fog, ahogy egyre több eszköz fog a hálózathoz csatlakozni (gondoljunk az órákra, hűtőszekrényekre és tévékre). A munkahelyekből digitális terek lesznek, a vállalkozások pedig kiaknázzák a mindig elérhető, mindig fogyasztó ügyfélbázis előnyeit. Az összekapcsolhatóság átalakítja a hagyományos munkahelyeket, üzleti gyakorlatokat, valamint a munkavállalói és ügyfélélményeket. Az összekapcsolhatóság az a mindent elsöprő változás, amelyet a vállalkozásoknak a versenyképességük megőrzése érdekében magukévá kell tenniük.

Értékes információk a tengernyi adat megszelídítéséből

A jobb összekapcsolhatóság számtalan potenciális lehetőséget rejt – ám ezekkel csak akkor élhetünk, ha értelmet találunk a rengeteg adatban. A becslések szerint 2020-ra több mint 50 milliárd objektum és eszköz fog az internethez kapcsolódni, így az európai vállalkozásoknak tengernyi adat áll majd rendelkezésükre, lehetőséget kínálva számukra a munkavégzés hatékonyságának növelésére és az innováció táplálására. Az adatok üzleti ötletekké alakítása csak az egyik kihívás. Szerencsére az intelligens adatelemző eszközök érthető és egyértelmű, az üzleti döntéshozatalt támogatni és irányítani képes eredményekké tudják alakítani a végtelen mennyiségű információt. Megfelelő adatelemzés mellett nagyobb pontossággal és akár rövidebb idő alatt meghozhatók ezek a döntések. Ez pedig versenyelőnyt jelenthet a konkurenciával szemben. Az adatok elemzőeszközökkel való strukturálása azt eredményezheti, hogy a vállalatok rövidebb idő alatt dobhatják piacra termékeiket, rugalmasabban reagálhatnak az igényekre és növelhetik nyereségüket.

A digitális világban jártas ügyfelek kielégítése kifinomult direkt marketinggel

Manapság mindenki, mindig fenn van a hálózaton. A digitális élménnyel szembeni ügyfélelvárások az egekbe szöktek és a bizonytalan vásárlók hamar otthagyják a bevásárlókosarukat, a kapcsolatfelvételi űrlapot vagy akár az egész honlapot. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy ügyfeleinknek az összes csatornán zavartalan digitális élményt nyújtsunk, mert csak így lehet megteremteni és fenntartani a vállalkozásunk iránti lojalitásukat. A digitális érdeklődésű ügyfelek igényeinek kielégítésével ráadásul jobban megérthetjük a fogyasztói magatartásukat, így értékes információkhoz jutunk a jövőbeli vásárlásaikhoz, a termékfejlesztéshez és az ajánlatok kialakításához, ezzel pedig növelhetjük visszatérő vásárlóink számát, lojalitást alakíthatunk ki ügyfeleinkben és öregbíthetjük vállalkozásunk hírnevét. Rengeteg online kereskedő nagyszerű eredményeket ér el a böngészési és vásárlási előzményeken alapuló, személyre szabott direkt marketinggel, olyan integrált ügyfélélményt kínálva ezzel, amely magával ragadja és vásárlásra ösztönzi az ügyfeleket.

Fejlett technológiával az üzleti összekapcsolhatóságért

A hagyományos munkahely lassan nyugdíjba vonul, és egyre inkább olyan többhelyszínes terek – köztük teljesen digitálisak – lépnek a helyükbe, ahol az emberek munkavégzés közben összekapcsolódhatnak és együttműködhetnek egymással. Sokszor a növekedés alatt derül ki, hogy a vállalkozás rendszerei milyen korlátok mellett képesek csak a munkaerőt támogatni: a szűk keresztmetszetek azonosítása és a gyors megoldáskeresés segít megőrizni az üzleti agilitást és a versenyelőnyt. Egy mobil, digitális munkaerő bárhonnan, bárkivel biztonságosan tud dolgozni. A munkavállalók számára biztosított magasabb fokú rugalmasság elégedettebb és hatékonyabb alkalmazottak jelent, így vállalkozásuk a legjobb szakembereket tudja magához csábítani és megtartani. A megfelelő technológia megléte ráadásul azzal jár, hogy jobb kapcsolatot tudnak fenntartani az ügyfeleikkel, csökken a válaszadási idő, javul a hatékonyság és növekszik az ügyfél-elégedettség – csupa olyan dolog ez, ami a profit növekedését hozza magával.

Rugalmas felhő szoftvermegoldások

A szoftverek komoly frusztrációt okozhatnak a vállalkozásoknak. Felmérésünk szerint a vállalkozások tulajdonosai és vezetői a legnagyobb fejfájást okozó problémák közé sorolják a frissítéseket, az előfizetéseket és a licenceket. A gyorsan növekvő vállalkozások egyre inkább felhőmegoldásokra váltanak, hogy lépést tudjanak tartani a digitális igényekkel. A felhőmegoldások kínálta rugalmas igénybevételi modellek a jellemzően a szoftverekhez társított problémák – például a drága upgrade, az ingadozó költségek és a túl kevés vagy túl sok licenc okozta gondok – jelentős részét megszüntetik. A felhőmegoldások csattanós választ adnak a vállalkozások IT-problémáira, és az ezekkel a megoldásokkal megspórolható idő és pénz az üzletmenet más területeire lesz fordítható.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész maradjon a KKV-knak szóló tanácsainkat, akcióinkat és ajánlatainkat illetően!