Rendelkezik fiókkal?

  •   Személyre szabott tartalom
  •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

A műszaki növekedés támogatása kis- és közepes vállalkozásoknál

Fejlessze a mobil technológiákat és növelje az adatbiztonságot a jobb ügyfélkapcsolatokért.

Lehetetlen megkerülni. Ha vállalkozásuk bővül, az igénybe vett technológiának is lépést kell tartania a növekedéssel. Sőt, igazából a technológia fogja meghatározni, hogy mennyire tudják majd megvalósítani növekedési stratégiájukat és milyen mértékben tudják kihasználni az új lehetőségeket. A növekvő technológiai elvárásokat integrálni kell az üzleti bővülésre vonatkozó tervekbe, így lehetővé teszi a lépéselőnyt és egy üzleti igényeket kielégíteni képes rendszert biztosít vállalkozásuk számára.

Segítség a mobilitáshoz

Napjainkban kulcsfontosságú a mobilitás. Immár sem az alkalmazottak, sem az ügyfelek nincsenek az íróasztalukhoz kötve. A megfelelő technológiával biztosíthatják munkavállalóik számára a rugalmasságot, hogy elvégezzék a feladataikat – ott, ahol éppen tartózkodnak, anélkül, hogy ügyfeleik kiszolgálásához, az adatok eléréséhez vagy a tartalmak közzétételéhez be kellene menniük az irodába. A helyszíni vezeték nélküli hozzáférési pontokkal pedig internetelérést biztosíthatnak ügyfeleik számára, ami a szolgáltatási iparágban, a kereskedelemben és a vendéglátóiparban egyaránt előnyös lehet.

Adatközpontjuk felturbózása

Természetesen nem minden a mobilitás: adatközpontjuknak vagy a szerverhálózatuknak el kell bírnia az új igények okozta nehézségeket. A megnövekedett terhelésre való felkészülés gyorsan kifizetődik majd az új szolgáltatások megvalósításakor. Gondolják végig, mit várnak majd el a hálózatuktól: megnövekedett forgalmat, adatelemzést, új alkalmazásokat? Nagyobb számítási kapacitásra lesz szükség? Több tárolókapacitásra? Egyes új adatközpontok az igényeknek megfelelően skálázhatók, így nagyobb rugalmasságot biztosítanak alkalmazottaik és ügyfeleik elvárásainak kielégítéséhez.

Hozzák ki a legtöbbet az adatelemzésből

Egy bővülő vállalkozás egyre több adatot gyűjt. A megfelelő elemzőeszközök kiválasztásával a lehető legtöbbet tudják kihozni ezekből, és így jobb döntéseket fognak tudni hozni – ahol és amikor dönteni kell.

Gondolkodjanak felhőben

Mérlegeljék a lehetőséget, hogy alkalmazásaikat áthelyezik a felhőbe, így megszabadulhatnak a frissítések és hibajavítások menedzselésének nyűgétől. Sok vállalkozás az adatait is a felhőben tárolja, leegyszerűsítve ezzel a biztonsági mentések folyamatát

Az új eszközök védelme

A legfontosabb, hogy a biztonságról se feledkezzenek meg. Ahogy növekszik a vállalkozásuk, úgy válik a kiberbűnözők egyre vonzóbb célpontjává. Ha az elejétől fogva figyelembe veszik megnövekedett biztonsági igényeiket, akkor a támadásoknak jobban ellenállni képes rendszert alakíthatnak ki. A növekedési tervükbe beépített további biztonsági intézkedések azt eredményezik, hogy nem fognak váratlan költségekbe, leállásokba és a, kellemetlen biztonsági incidensekbe belefutni, melyek akár a vállalkozásuk hírnevén is komoly csorbát képesek ejteni.

A következő lépések

Hogyan tovább? Először is mérjék fel, hol tartanak jelenleg. Mostani rendszerük meddig engedi a növekedést? Ha nem tudják a választ, kérjenek iránymutatást. Gondolják végig, hogy miket szeretnének megvalósítani és biztosítani alkalmazottaik és ügyfelei számára. Stratégiai terveik és üzleti céljaik jó támpontot adhatnak arra vonatkozóan, hogy a hálózati infrastruktúrájuk milyen támogatást kell, hogy biztosítson vállalkozásuk számára. A tervek és célok egy rendszerben kezelése a legjobb megközelítés, amely biztosítja hogy a jövőbeli terveik valósággá váljanak.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész maradjon a KKV-knak szóló tanácsainkat, akcióinkat és ajánlatainkat illetően!