Rendelkezik fiókkal?

  •   Személyre szabott tartalom
  •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

Digitális ügyfélélmény adatelemzés révén

Kis- és közepes vállalatok digitalizálása adatelemzéssel. Hálózatok kialakítása ügyfelek számára biztonságos Wi-Fi támogatással.

Az ügyfélélményre hangsúlyt fektető vállalatok jelentősen felülteljesítik a piacot és versenytársaikat – egyebek mellett ez derült ki a Watermark Consulting felméréséből, amelynek keretében különböző részvények hatéves teljesítményét vették górcső alá. Az adatok, illetve az, hogy miként használjuk fel őket, kulcsfontosságúak ahhoz, hogy ügyfeleinknek az általuk elvárt mértékben kielégítő élményeket nyújthassunk. A sokszínű kommunikációs csatornák, a kiegészítők kínálata és az új igényeket kielégíteni képes rendszer mind olyan tényező, amelyek végeredményben befolyásolni képesek az ügyfélélményt.

1. Gondolkodjanak ügyfeleik fejével

A vállalkozásunkon keresztülmenő adatok aranyat érhetnek. Megfelelő elemzéssel és az adatgyűjtést lehetővé tevő infrastruktúrával kideríthetik, mit akarnak az ügyfeleik, azt nyújthatják nekik, amit ők akarnak, sőt, már az előtt meg tudják mondani, hogy mit fognak akarni, hogy ők maguk tudnának róla. Minderről valós időben értesülhetnek, így helyben, tényekkel alátámasztva hozhatják meg a lényeges és kritikus döntéseket. Az ügyfelek imádják, ha különlegesnek érezhetik magukat: a vállalkozásuk által gyűjtött adatokat felhasználva a legutóbbi vásárlások alapján testreszabott élményekkel vagy az online kérdéseikre adott valós idejű válaszokkal még jobb kiszolgálást nyújthatnak számukra. Robusztus, a tengernyi adat értelmezéséhez elegendő számítási kapacitást támogatni képes hálózatra van ehhez szükség, ezért gondoskodjanak róla, hogy hálózatuk képes legyen a kellő teljesítményre.

2. Wi-Fi a házban

Számtalan vállalkozásnál elképesztően jól bevált ez. Bármilyen helyszínen, ahol ügyfelei fizikailag jelen lehetnek, profitálhatnak az ingyenes, biztonságos Wi-Fi hálózatból. Miért is ne? Hiszen ez egy újabb ösztönző, ami arra készteti ügyfeleit, hogy tovább időzzenek ott, online böngésszenek, vásároljanak, akár még dolgozzanak is – és közben élvezzék a helyszín nyújtotta előnyöket és kényelmet.

3. Dolgozzanak együtt, bárhol is legyenek éppen

Minden vállalkozás az ügyfeleire támaszkodik, kollégákkal és partnerekkel dolgozik, alvállalkozókat bíz meg és ügynököket foglalkoztat. Az együttműködési eszközök szorosabbá, személyesebbé teszik a szereplők közötti munkavégzést, és hihetetlen mértékben képesek fokozni az ügyfélélményt. Az olyan videokonferencia megoldásokkal, mint a WebEx, „személyesen” találkozhatnak ügyfeleikkel, illetve oszthatnak meg dokumentumokat és prezentációkat – függetlenül attól, hogy milyen eszközt használnak. A Spark segítségével pedig virtuális tárgyalókban találkozhatnak és működhetnek együtt ügyfeleikkel.

4. Stabil alapok – gondoskodjanak hálózatukról

Ne mulasszák el átgondolni, miként képes jelenlegi hálózatuk támogatni az üzletmenetet. Bármilyen nagyot álmodhatnak, de vegyék figyelembe, hogy milyen feldolgozási és tárolási kapacitás szükségeltetik álmaik megvalósításához. A kettő együtt jár, ezért érdemes előzetesen mérlegelni, milyen megnövekedett követelményeknek kell majd hálózatuknak megfelelnie. Óvakodjanak újabb szolgáltatások bevezetésétől, mielőtt meggyőződnének arról, hogy hálózatuk valóban elbírja ezeket a szolgáltatásokat: az ügyfelek görbe szemmel néznek az akadozó ingyenes Wi-Fi-re vagy a nem kellően gyorsan reagáló chates ügyfélszolgálatra. Ha szeretnének további információt kapni arra vonatkozóan, hogy hálózatuk miként képes bővülő vállalkozásukat támogatni, olvassák el az üzleti növekedésről szóló cikkünket.

Ezzel a négy lépéssel elindulhatnak a magasabb árbevétel, a több új ügyfél, az erősebb ügyféllojalitás és a jobb ügyfélmegtartás felé vezető úton.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy naprakész maradjon a KKV-knak szóló tanácsainkat, akcióinkat és ajánlatainkat illetően!