Poslovne mreže
Usluge za poslovne mreže

Podržite bolje iskustvo na mobilnim uređajima

Izgradite bolje mobilno iskustvo

Razvijte mrežu kako biste omogućili neometana i bezbedna iskustva na mobilnim uređajima sa strategijom Bring Your Own Device (BYOD).

Optimizacija poslovne arhitekture

Optimizacija IT arhitekture

Održite optimalne performanse mreže, uštedite i unapredite rast i prilagodljivost mreže pomoću stručnog vodiča i proaktivne podrške. Cisco pomaže IT organizacijama da kreiraju nove mogućnosti za prihod i uštede novac pomoću profesionalnih usluga koje pružaju optimizaciju mreže, programabilnost mreže (SDN integraciju) i objedinjavanje arhitekture i usluge migracije.

  • Kombinujte inovaciju i pouzdanost da biste kreirali bolje iskustvo za klijente koji koriste uslugu optimizacije mreže.
  • Raiffeisen Bank koristi pametnu analitiku da bi brže reagovala na mrežne probleme.
  • Cisco usluge za ONE vam pružaju fleksibilnu SDN strategiju koja omogućava da aplikacije i mreže direktnije zajedno funkcionišu. Naše usluge pojednostavljuju operacije, čine da infrastruktura bude agilnija, smanjuju troškove i pomažu vam da shvatite vrednost osnovne mreže
Primena bezbedne mreže koja podržava razvijanje poslovanja

Primena bezbedne mreže koja podržava razvijanje poslovanja

Pripremite poslovanje za budućnost upravljajući rizikom, održavajući usaglašenost i kreirajući bezbedna iskustva na mobilnim uređajima.


Usluge za poslovne mreže


Portfolio usluga

  • Pogledajte kako usluge za poslovne mreže mogu pomoći u razvoju poslovanja.

    Pregledajte portfolio


Studije slučajeva