Routing en switching

Netwerkbeheer

Netwerkbeheer

Productoverzicht

Producten voor netwerkbeheer van Cisco omvatten een breed scala aan beheertools waarmee u productiviteit kunt verhogen, gebruikerstevredenheid kunt garanderen en tijd kunt besparen.

Productoverzicht

De portfolio met netwerkbeheerproducten van Cisco omvat een breed scala een technologieën die aan een veelvoud van behoeften kunnen voldoen. Netwerkbeheerproducten van Cisco bieden vele voordelen:

  • Uitbreiding van netwerk- en beveiligingsresources
  • Besparing van tijd voor netwerkbeheer
  • Verbetering van de bedrijfsproductiviteit
  • Verhoging van gebruikerstevredenheid

Unified Communications Management

Netwerken die data, spraak, video en multimediatoepassingen moeten verwerken, vereisen strak, geïntegreerd netwerkbeheer op systeemniveau. De grote verscheidenheid aan producten in de Cisco Unified Communications-portfolio zorgt voor veel flexibiliteit wat betreft toepassingen, samenwerking, gespreksbeheer en messaging en IP-communicatie.

TelePresence Network Management

Cisco TelePresence combineert geavanceerde audiofunctionaliteit, HD-video en interactieve elementen met de kracht van het onderliggende netwerk en realiseert zo een complete face-to-face samenwerkingservaring. TelePresence-netwerkbeheer is essentieel voor de TelePresence-ervaring.

Gegarandeerde prestaties

Met netwerkbeheerproducten van Cisco kunnen netwerkbeheerders netwerkbronnen effectief beheren, wijzigingen in brongebruik systematisch plannen en problemen oplossen voordat gebruikers er last van krijgen. Netwerkoperators hebben snel toegang tot verschillende configuratiemenu's en tot overzichtelijke rapporten over data-, spraak- en videoverkeer. Ze kunnen daardoor ontstaande trends goed in de gaten houden, capaciteit inplannen en prestaties optimaliseren.

Beheer van routers en switches

Netwerkbeheerproducten van Cisco ondersteunen meer dan 400 typen Cisco-apparaten aan de hand van gedetailleerde rapportage, controle en configuratie. De producten beschikken over verbeterde functies voor inventarisering en configuratiebeheer, snelle software-implementatie en vereenvoudigde probleemoplossing waardoor u kunt besparen op netwerkbeheertijd en arbeidskrachten.

Identity Management

Beveiligingslekken en onbeheerde gebruikerstoegang kernpunten voor vele bedrijven. Netwerkbeheerproducten van Cisco zijn voorzien van verschillende functies voor identiteitsbeheer. Ze beveiligen systemen en informatie aan de hand van interne vertrouwensregels en identiteitsbeleid, toegangsbeheer en compliancy-functies. Bedrijven kunnen met behulp van deze netwerkbeheerproducten niet alleen hun beveiliging optimaliseren, maar ook hun opbrengsten en activa beter beschermen.

Netwerkbeheer voor kleine en middelgrote organisaties

Producten voor netwerkbeheer van Cisco zijn speciaal ontworpen om alle uitdagingen waar kleine en middelgrote ondernemingen mee te maken hebben het hoofd te bieden. Ze kunnen onder andere bijdragen aan het maximaliseren van bestaande resources, het handhaven van efficiency ten bate van de concurrentiepositie, het behalen van meer rendement uit uw investering en het beheren van snelle groei en veranderingen op de markt.

Beheer van video, kabel en content delivery

Bij het ontwerpen van alle netwerkbeheerproducten van Cisco is rekening gehouden met toekomstige ontwikkelingen en dat garandeert sterke prestaties en beschikbaarheid en leidt uiteindelijk tot nog meer klanttevredenheid. Klanten hebben dankzij de producten voor netwerkbeheer van Cisco nu al toegang tot next-generation services zoals IP-telefonie, video on demand en interactieve games.

 

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner