Oplossingen

Firewall

Hierarchical Navigation

Firewall

Oplossingen voor netwerkbeveiliging

Ontdek waarom een firewall een essentieel onderdeel is van uw netwerkbeveiliging en leer meer over de geïntegreerde, betrouwbare firewalloplossingen van Cisco.

 

Firewall

Een betrouwbare firewall is het onderscheidende kenmerk van een goed beveiligd netwerk. Netwerken ondersteunen gevoelige, cruciale toepassingen en processen en bieden een gezamenlijke infrastructuur waarin gegevens, spraak en videodiensten worden samengevoegd. Cisco bouwt overal in het netwerk firewallbeveiliging in en integreert beveiligingsservices in al zijn producten, in plaats van losse producten te leveren die alleen een basisniveau van beveiliging bieden. Dankzij de Cisco-benadering is firewallbeveiliging een transparant, schaalbaar en beheerbaar aspect van de netwerk- en bedrijfsinfrastructuur.

Een op het netwerk aangepaste firewall

Elke Cisco-firewall is gebaseerd op modulaire, schaalbare platforms en ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de beveiligingsvereisten van een veranderende netwerkomgeving. Een firewall kan afzonderlijk worden geïmplementeerd om een specifiek gedeelte van de netwerkinfrastructuur te beveiligen, maar kan ook worden gecombineerd voor een meer grondige, meerlagige bescherming. Alle firewalloplossingen van Cisco zijn ontworpen in overeenstemming met beproefde methoden en richtlijnen die in de praktijk zijn ontwikkeld.

 

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner