Samenwerking

Services voor samenwerking

Een visie op samenwerking voor uw organisatie

De samenwerkingsoplossingen van Cisco omvatten allerlei verschillende technologieŽn, waaronder endpoints voor samenwerking, conferencing, samenwerking met klanten en Unified Communications. Met de mogelijkheden en inzichten van Cisco Collaboration Services kan uw organisatie nieuwe initiatieven en technologieŽn voor samenwerking ontwikkelen, implementatie vereenvoudigen en uw samenwerkingsinfrastructuur beheren met grotere zichtbaarheid en betere responstijd.

  • Stel technologiebeslissingen af op de bedrijfsvereisten en benut de potentie van samenwerking
  • Beheer kosten, versnel implementatie en zorg voor een snel rendement
  • Identificeer problemen en los deze snel op, zodat u zorgt voor grotere uptime en bestaande processen probleemloos blijven lopen
  • Integreer bestaande databases met nieuwe tools en platformen voor samenwerking om te zorgen voor een consistente gebruikerservaring
  • Ontdek uit hoe u verandering kunt leiden zonder dat de verandering u leidt en ontdek de echte waarde van wat het belangrijkste is voor uw onderneming. Uw mensen. (2:04 min)Video

Cisco Services biedt een uitgebreide doch flexibele aanpak om uw bedrijf te steunen bij elke fase van de evolutie naar een samenwerkingsomgeving.

Services voor samenwerkings-endpoints

Services voor samenwerkings-endpoints

Cisco Services omvat een uitgebreid aanbod van samenwerkingsservices ter ondersteuning van een groot assortiment Cisco-endpoints, van IP-telefoons en videoconferencing tot webclients, mobiele clients en desktopclients.

Meer informatie
Services voor conferencing

Services voor conferencing

Cisco Services for Collaborative Conferencing-oplossingen bieden u een probleemloze gebruikerservaring met hoogwaardige, schaalbare web- en videomogelijkheden, vanaf de planning en het ontwerp tot en met de optimalisatie en ondersteuning.

Meer informatie
Services voor samenwerking met klanten

Services voor samenwerking met klanten

Dankzij de uitgebreide opties voor planning en ondersteuning kan Cisco Services u helpen de basis te leggen voor efficiŽntere relaties met klanten en een betere klantenservice met geÔntegreerde Contact Center-oplossingen.

Meer informatie
Services voor Unified Communications

Services voor Unified Communications

Cisco Services helpt u met het beheer van spraak, video, mobiliteit en aanwezigheid, zodat u uw team betrouwbare, geavanceerde communicatie kunt bieden, waar ze ook werken.

Meer informatie

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner