Nieuws

Cisco introduceert Cisco Smart Care Service

Amsterdam, 5 april 2007

Cisco komt met Cisco Smart Care Service, een nieuwe dienst om netwerkonderhoud bij het MKB en middensegment sterk te vereenvoudigen. De Cisco Smart Care Service wordt via partners aangeboden en bestaat uit proactieve netwerktesten, softwareonderhoud op afstand en technische ondersteuning. Zo zijn Cisco-partners in staat om te monitoren of het netwerk van klanten veilig is en optimaal functioneert.

"Een stabiel netwerk speelt een cruciale rol bij het succes van bedrijven, ongeacht de bedrijfsgrootte. Wij zien met name een toename in de servicebehoeften van het MKB en middensegment. Dit is voor ons aanleiding geweest de Smart Care Service te ontwikkelen, zodat wij onze partners van de juiste tools kunnen voorzien om aan te sluiten op de markteisen", zegt Karl Meulema, Vice President Marketing en Channels voor Cisco services. "Cisco Smart Care Service stelt onze partners in staat Cisco-netwerkkennis, -technologie en -diensten te benutten om hun eigen dienstenaanbod te ontwikkelen."

Cisco Smart Care Service bestaat uit een software-client of een netwerktoepassing die bij de klant staat en die vooraf vastgestelde gegevens verzamelt. Deze gegevens worden op vaste tijden via een beveiligde Cisco-server aan de betrokken partner doorgegeven. Zo zijn partners via meldingen direct op de hoogte van mogelijke beveiligingsrisico's bij de klant. Deze meldingen bevatten ook vaak een suggestie voor een fix, die direct op afstand is te implementeren. De klant heeft op zijn beurt toegang tot de netwerkstatus via een Service Dashboard waarop de beschikbaarheid en beveiliging van alle netwerkapparaten is te zien. De software-client of netwerk-toepassing dient ook als platform voor een reeks assessment- en reparatietools en kan tot 105 Cisco-apparaten beheren.

De Cisco Smart Care Service is vanaf juli 2007 beschikbaar via Cisco Select Certified en Premier Partners. Meer informatie is beschikbaar via www.cisco.com/go/smartcare.

Het volledige Engelstalige bericht vindt u in de Cisco Newsroom.

Laat ons u helpen

  • Cisco SMB Shop
  • Vind Internationale Contacten
  • Vind een Cisco-partner

Got Small Business? Go to Cisco Small Business Products