EnergyWise

Viewing this embedded video requires the latest version of Adobe Flash Player with JavaScript enabled.

Get the Flash Player

Cisco EnergyWise Business Value Calculator

Cisco EnergyWise Business Value Calculator

Bereken uw potentiele besparingen met deze 'green' calculator

Bedrijfsbreed energiebeheer met Cisco EnergyWise

Reduceer uw operationele kosten en vergroot uw bedrijfsefficiëntie, reduceer de uitstoot van broeikasgassen en zorg ervoor dat uw onderneming aan de richtlijnen van de wet- en regelgeving voldoet.

De innovatieve Cisco EnergyWise-technologie meet, rapporteert en reduceert het stroomverbruik van uw volledige bedrijfsinfrastructuur, en heeft daarmee een aanzienlijke uitwerking op het energiebudget van alle faciliteiten binnen uw onderneming.

Deze nieuwe energiebeheerarchitectuur verbetert de operationele efficiëntie van elk apparaat dat van stroom wordt voorzien, van Power over Ethernet (PoE)-voorzieningen tot gebouwcontrollers met IP-functionaliteit.


Energiebesparing en verbeterde mobiliteit

  • Met behulp van Adaptive Power Management voor Cisco Aironet Access Points kunt u het stroomverbruik tot 50 procent reduceren door op basis van een door de gebruiker gedefinieerde planning draadloze toegangspunten uit te schakelen.

Een verbeterde switchprestatie zonder hogere stroomvereisten

  • Inspecteer uw netwerkverkeer op selectieve wijze door gebruik te maken van de Met de Programmable Intelligent Services Accelerator voor switches uit de Cisco Catalyst 6500-serie.
  • Draag een deel van de afhandeling van uw netwerkverkeer over aan de supervisor op de switch door gebruik te maken van vertrouwde versnellingsfunctionaliteit voor de Firewall Services Module (FWSM) voor switches uit de Cisco Catalyst 6500-serie.
  • Reduceer de stroomvoorziening naar ongebruikte of inactieve sleuven en implementeer effectievere PoE-bewaking en –beheer met de switches uit de Cisco Catalyst 4500-serie.
  • Biedt ondersteuning voor 48 10/100 PoE-poorten, two copper en twee Small Form Factor Pluggable uplinkpoorten met de Cisco Catalyst 2960-48PS-L.

Cisco Networked Sustainability Framework

Overzicht van het Cisco Networked Sustainability Framework
Bekijk de video(Flash)

Realiseer uw groene doelstellingen door energie te besparen, uw bedrijfsefficiëntie te verbeteren en innovatieve bedrijfspraktijken te implementeren.


Switching

Convergeer het IT- en faciliteitenbeheer, integreer services, verbeter de efficiëntie van switchingvoorzieningen en implementeer effectieve netwerkvirtualisatie met behulp van Cisco Catalyst-switches.


Routing

Reduceer de kosten van uw distributed enterprise en ontwikkel een efficiëntere filiaalarchitectuur door de hoeveelheid apparatuur binnen filialen te reduceren en externe activa binnen het data center onder te brengen.


Data Center

Vergroot het energierendement en reduceer de operationele netwerkbelasting door de data center-infrastructuur te convergeren, op grootschaliger wijze gebruik te maken van virtualisatie en geavanceerde applicatie-architecturen te ontwikkelen. Kom meer te weten op www.cisco.com/go/efficiency


Beveiliging

Vereenvoudig het gebruik van beveiligingsvoorzieningen vanuit het hart van uw onderneming tot uw mobiele werkers, reduceer de hoeveelheid gebruikte apparatuur en vergroot het energierendement.


Een groenere IT-architectuur ontwerpen en implementeren

Door een beroep te doen op Cisco en ons netwerk van gecertificeerde partners kunt u uw stroomverbruik en energiekosten verminderen, het bronverbruik optimaliseren en de nadelige invloed van uw bedrijfsactiviteiten op het milieu tot een minimum terugdringen. Wij bieden de volgende diensten aan om bedrijven in staat te stellen om hun groene initiatieven op prioriteit in te delen en te evalueren, hun groene oplossingen met elkaar in evenwicht te brengen, hun netwerkomgevingen te optimaliseren en zich aan te passen aan zakelijke en marktontwikkelingen.


Cisco: Driving Toward Greener IT

Transformeer uw bedrijfsvoering en implementeer nieuwe praktijken om uw CO2-uitstoot te reduceren door de positieve invloed van IT op de duurzaamheid van het milieu uit te breiden.

Cisco TelePresence

Verminder uw afhankelijkheid van fysiek reizen en breidt uw wereldwijde activiteiten uit terwijl u de uitstoot van broeikasgassen reduceert.


Unified Communications

Maak een einde aan de productiviteitskloof die het gevolg is van grensoverschrijdend ondernemen en ontwikkel duurzame initiatieven die het innovatietempo versnellen en uw flexibiliteit en productiviteit verbeteren..


Cisco WebEx

Werk samen op elke gewenste locatie en op elk gewenst moment om de reistijden en kosten aanzienlijk terug te dringen. Hierdoor kunt u tijd besparen, de bedrijfsefficiëntie vergroten en de CO2-uitstoot reduceren.


Internet Business Solutions Group

Stimuleer groene initiatieven, optimaliseer uw bedrijfsprocessen, reduceer uw operationele kosten en verbeter uw productiviteit, bedrijfsefficiëntie en innovatievermogen door de hulp in te schakelen van Cisco Internet Business Solutions Group (IBSG), de strategische wereldwijde consultingdivisie van Cisco die nauw samenwerkt met de directies van Global 500-bedrijven en toonaangevende organisaties binnen de publieke sector.


Duurzame bedrijfsstrategieën ontwikkelen

Cisco EnergyWise: een introductie

John Chambers, de voorzitter en CEO van Cisco, bespreekt EnergyWise, een innovatieve technologie die op het switching-aanbod van Cisco is gebaseerd. John gaat in op de manier waarop deze technologie klanten helpt om hun groene doelstellingen te realiseren, onder meer door te zorgen voor een drastische reductie van de uitstoot van broeikasgassen, het vergroten van het energierendement en het terugdringen van de operationele kosten.

Visie en oplossingen van de Cisco EnergyWise-technologie

Judy Lin, de SVP van de Ethernet Switching Technology Group gaat in op de manier waarop Cisco klanten helpt om aan hun groene doelstellingen te voldoen met behulp van baanbrekende technologische innovaties zoals Cisco EnergyWise, door middel van samenwerking met branchepartners en op basis van een op standaarden gebaseerd framework.

Voor groen gaan: de visie en oplossingen van Cisco

Laura Ipsen, senior vice-president Global Policy & Government Affairs, gaat in op de doelstelling van Cisco om tegen 2012 de CO2-uitstoot met 25 procent te hebben gereduceerd en welke maatregelen er nodig zijn om dit doel te realiseren.

Cisco: ondersteuning voor groenere IT

Gartner en Cisco gaan in op de voordelen van bedrijfsbreed energiebeheer. Met medewerking van analistenbureau Gartner.

Kostenbesparingen door vereenvoudigd netwerkbeheer

Kenny VanZant legt uit hoe klanten kunnen profiteren van een integratie van Cisco EnergyWise met de SolarWinds Orion-productreeks.

Energierendement voor netwerken: de nieuwe uitdaging

Ontdek hoe u met behulp van nieuwe, aanvullende tools van Cisco uw netwerk kunt transformeren tot een energiebeheerplatform voor uw volledige bedrijfsinfrastructuur. Technische focus: routing en switching.

Bekijk de video (60:00 min)