Cisco Nederland

Welkom bij Cisco Expo 2011

 

Cisco Expo 2011 vond plaats op dinsdag 12 april 2011, van 9:00 – 18:00 uur, in de Passenger Terminal in Amsterdam.

De opnames van de keynote-presentaties die werden gegeven tijdens Cisco Expo, de slides van de keynote-presentaties en de slides van de breakout-sessies kunt u hier bekijken en downloaden.

Innovate Together
Cisco Expo stond geheel in het teken van innovatie: Innovate Together! Want innovatie vormt de sleutel tot succes, en draagt direct bij aan het onderscheidend vermogen van een organisatie. Innovatie is alleen mogelijk door samenwerking, en door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die nieuwe technologieën organisaties bieden.

De netwerkconferentie Cisco Expo 2011 was speciaal gericht op klanten van Cisco. Zowel vanuit technisch, als business-perspectief, lieten Cisco en zijn partners bezoekers zien hoe bezoekers een nieuwe, innovatieve manier van werken kunnen realiseren, met nieuwe oplossingen op het gebied van samenwerking (collaboration/unified communications),datacenters/virtualisatie en ‘borderless networks’, onbegrensd samenwerken over netwerken heen, ongeacht tijd, plaats en device.

Programma
Tijdens Cisco Expo bood Cisco bezoekers een zeer informatief maar bovenal ook interactief programma aan. Met diverse keynote- en breakout-sessies, en interessante gastsprekers, waaronder Richard Lamb, Strategisch Trendwatcher/Futuroloog, Erica Terpstra, voormalig Olympisch zwemster, later Staatssecretaris voor VWS en voorzitter van het Nederlands Olympisch Comité, en Nicolien Sauerbreij, Olympisch Kampioene Snowboarden en Sportvrouw van het Jaar 2010. Daarnaast was er een informatiemarkt met circa 30 Cisco-partners en was er ruim de gelegenheid om te netwerken.


 


 
Master sponsor:
Master sponsor
 
 
Platinum sponsors:
Platinum sponsors
 
 
Gold sponsors:
Gold sponsors
 
 
Media partners:
  • Automatiserings Gids
  • IT Executive
  • LAN Magazine
  • Management Team
  • Storage Magazine
  • Tech Business
  • Telecom Magazine
  • TeleCom Update