Enterprise Networks

Business Intelligence uitbreiden naar meer plaatsen

Cisco Unified Access kan de bedrijfsgroei versnellen en voor meer efficiŽntie zorgen.

Business Intelligence uitbreiden naar meer plaatsen

Een nieuwe benadering van netwerkprogrammeerbaarheid

Cisco Enterprise Networks vereenvoudigt uw IT en stimuleert nieuwe zakelijke kansen met een open en programmeerbare benadering van netwerken.

Meer informatie

Unified Access

Unified Access

Cisco Unified Access is een intelligent netwerkplatform dat gebaseerd is op onze benadering van "ťťn beleid, ťťn beheerplatform, ťťn netwerk" ten behoeve van IT-eenvoud en bedrijfsgroei. Met deze benadering ondersteunen we de BYOD-trend (bring-your-own-device), mobiliteit en het Internet of Everything (IoE). Cisco Unified Access stelt mensen in staat om op hun eigen manier te werken.

Lees meer over Unified Access
Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco Intelligent WAN (IWAN)

Cisco IWAN biedt een optimale gebruikerservaring via elke transportmethode. Deze oplossing maakt het voor organisaties mogelijk de kostenvoordelen te realiseren die door flexibiliteit in providers worden geboden. Daarnaast kunnen ze nieuwe services sneller implementeren, ongeacht de transportmethode: MPLS, direct Internet of hybride WAN. Het resulteert in een toepassingsbewust netwerk dat zo kan worden afgestemd dat kritische bedrijfstoepassingen efficiŽnt worden geleverd waardoor de productiviteit toeneemt. Met de kosten die u met Cisco IWAN uitspaart, zijn de infrastructuurkosten voor externe vestigingen snel terugverdiend en houdt u geld over voor innovatieve bedrijfsinitiatieven.

Lees meer over Intelligent WAN
Connected Mobile Experiences

Connected Mobile Experiences

Vergroot de loyaliteit van uw klanten en verhoog uw omzet door locatie- en contextbewuste mobiele informatie te leveren die is afgestemd op de real-time behoeften en voorkeuren van uw klanten. Cisco Connected Mobile Experiences maakt gebruik van Wi-Fi om u te helpen klanten te binden via persoonlijke en relevante mobiele services. Historische analyses inzake klantgedrag, zowel online als op locatie, zijn ook beschikbaar.

Lees meer over Connected Mobile Experiences
Cisco ONE, SDN en programmeerbaarheid

Cisco ONE, SDN en programmeerbaarheid

Cisco Open Network Environment (ONE) Enterprise Networks Architecture gaat verder dan het SDN-model (software-defined networking). Het maakt het mogelijk de fysieke en virtuele infrastructuur op een diepgaand niveau zichtbaar te maken. Branch (WAN)- en campusnetwerkinfrastructuur is nu meer open en beter programmeerbaar en geautomatiseerd. Toepassingen en netwerken zijn zich van elkaar bewust, waardoor de flexibiliteit en reactietijd op zakelijke toepassingen toenemen.

Lees meer over Cisco ONE, SDN en programmeerbaarheid

De zakelijke impact van IT verhogen

Bekijk hoe IT netwerkstrategieŽn kan stroomlijnen en zo tegemoet kan komen aan de vereisten van bedrijven.

Onderzoeksresultaten weergeven

Een nieuwe benadering van netwerktoegang

Combineer draadloze, bekabelde en beveiligde technologieŽn in een Unified Access-systeembenadering.

Ontwerphandleiding weergeven

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner