Cloudoplossingen

Gemoedsrust bieden

LightEdge is afhankelijk van Cisco Intercloud-fabrics om een uiterst diverse klantenkring tevreden te stellen. (3:26 min)

Gemoedsrust bieden

De kracht van keuze: bedrijfsflexibiliteit met private en hybride cloudoplossingen

Combineer de controle, beveiliging en prestaties van private cloudoplossingen met de flexibiliteit, rendabiliteit en snelheid die openbare clouds te bieden hebben.

private cloudoplossingen

Private Cloud: bouw uw cloud

Met ons Cisco cloudportfolio kunt u complete en hybride-ready private cloudoplossingen bouwen en toch de zichtbaarheid en controle over uw IT-omgeving behouden. Onze toonaangevende geïntegreerde UCS-infrastructuur biedt een beproefde, fabricsgebaseerd platform dat is ontwikkeld voor uiterst efficiënte en geautomatiseerde cloudimplementaties.

Om u te helpen de levering van uw IT-services te versnellen, zijn onze private cloudoplossingen gebouwd op gevalideerde ontwerpen in samenwerking met een aantal partners op het gebied van infrastructuur en toepassingen, zoals NetApp, VCE, EMC, VMware, Microsoft, RedHat en SAP. Deze oplossingen omvatten zowel volledig beheerde als zelfbeheerde OpenStack-gebaseerde implementaties. Met Cisco Application Centric Infrastructure (ACI) kunt u consistentie van beleidsregels stimuleren voor toepassingen op kantoor en private cloudtoepassingen, zodat ze gemakkelijker kunnen worden beheerd, geïmplementeerd en gemigreerd.

Beheer en automatiseer de levenscycli van uw infrastructuur, clouds en toepassingen geleidelijk met de Cisco ONE Enterprise Cloud Suite. Deze technische oplossing helpt u uw cloudgebaseerde oplossingen sneller en eenvoudiger te automatiseren dankzij een continuüm van bouwstenen die variëren van bare-metal tot hybride cloudbeheer.

Cisco Intelligent Automation for Cloud biedt een alomvattende aangepaste cloudbeheeroplossing voor zakelijke klanten. Met automatisering voor een gebruiksklare netwerk, Software-as-a-Service (SaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) en Infrastructure-as-a-Service (IaaS) is deze oplossing ontwikkeld voor heterogene cloudomgevingen.

Private cloudoplossingen: in detail

hybride cloudoplossingen

Hybride cloud: breid uw cloud uit

Samen met ons partner-ecosysteem leveren we hybridegeschikte private clouds die portabiliteit van werkbelasting over de hele Intercloud mogelijk maken, zonder afbreuk te doen aan vereisten voor beschikbaarheid, beveiliging of prestaties.

Als u klaar bent om uw private cloud uit te breiden met Cisco Intercloud Fabric, kunt u een open, transparante en uiterst veilige hybride cloudomgeving maken, zowel over meerdere cloudproviders als tussen uw locatiegebaseerde toepassingen en de openbare cloud. Houd de touwtjes volledig zelf in handen met onze hybride cloudintegratie en ons beheerframework. Help de consistentie van netwerk en beveiligingsbeleidsregels te garanderen.

Met Cisco kunt u uw hybride cloudsourcingstrategieën diversifiëren. Kies uit ruim 200 Cisco-partners die honderden Cisco Powered cloud- en managed-services leveren.

Hybride cloudoplossingen: in detail

Versnel uw cloud-ROI

Versnel uw cloud-ROI

Pluk sneller de voordelen van uw cloudinitiatief. Cisco Cloud Consulting en beheerservices, beschikbaar bij deskundige Cisco-consultants en channelpartners, helpen u bij het beoordelen van mogelijkheden voor de ontwikkeling en implementatie van uw unieke cloudstrategie en uw unieke plan.

Maak maximaal gebruik van onze mogelijkheden om drie kritieke succesfactoren te behalen voor uw cloudimplementatie:

  • De optimale mix van cloudconsumptiemodellen
  • Verminderde blootstelling aan risico's voor uw bedrijf en IT tijdens uw overgang naar cloud en levering van cloudservices
  • De mogelijkheid om uw cloudomgeving intelligent te automatiseren

Versterk uw concurrentievoordeel door het toevoegen van nieuwe zakelijke modellen, nieuwe kansen op de markt en de mogelijkheid uw bedrijfsmiddelen te gelde te maken en tegelijkertijd uw totale eigendomskosten te verlagen.

Cloud Consulting en beheerservices: in detail