Cisco Magyarország

Bemutatkozik a Cisco

A Cisco Systems Inc. magyarországi leányvállalata 1995-ben kezdte meg működését. Jelenleg mintegy 75munkatárssal lát el kereskedelmi, marketing és műszaki feladatokat. A Cisco Magyarország kereskedõi és rendszermérnökei támogatják a magyarországi rendszerintegrátorok, disztribútorok és viszonteladók alkotta közel 350 vállalat összes Ciscoval kapcsolatos üzleti tevékenységét. A Cisco Systems Inc. világszerte élenjár a technológiai újdonságok, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában. A Cisco Magyarország székhelyén működõ hálózati laboratórium is ezt a célt szem elõtt tartva biztosít lehetõséget a legmodernebb technológiák azonnali adaptálására, tesztelésére.

Címünk:

Cisco Systems Magyarország Kft.
Budapest 1123 Csörsz utca 45.
Tel: +36 1 225-4600, Fax: +36 1 225-4611

Referenciáink
  • a Miniszterelnöki Hivatal kormányzati hálózata, amelybe nemcsak az összes minisztérium, hanem országos hatásköru szervek (APEH, KSH) is beletartoznak
  • a Nemzeti Informatika Infrastruktúra Fejlesztési Iroda (NIIFI) által létrehozott egyetemi-kutatói hálózat
  • a Belügyminisztérium országos okmányirodai hálózata több mint 250 végponttal
  • Ezenkívül a Cisco számos országos méretű referenciával rendelkezik a távközlési, illetve internet szolgáltatók területén T-COM, T-SYSTEMS, INVITEL, GTS-DATANET, PSINET), az iparban (MOL, TVK, ELMÜ, RÁBA), és további kiemelt hazai nagyvállalatoknál (MÁV, POSTA, OTP).

Kérdése van? Válaszolunk!