Het bekijken van deze inhoud vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Download Flash-playerspotlightafbeelding

Voor consumenten betekent het 'Connected Life at Home' dat ze thuis kunnen genieten van een verbeterde gebruikservaring vol nieuws en interessante services. Voor serviceproviders betekent dit een uitgelezen kans om hun omzet te vergroten. Het huis wordt een intelligente uitbreiding van het medianet van de serviceprovider. Cisco beschikt over de netwerkexpertise om serviceproviders te helpen bij het leveren van het 'Connected Life at Home'.


spotlightafbeelding

Vandaag de dag kunnen veel medewerkers hun taken zowel op als buiten het kantoor uitvoeren. Externe of mobiele medewerkers hebben ongeacht hun locatie rechtstreeks toegang tot toepassingen, collega's en partners over de hele wereld die essentieel zijn voor het bedrijf. De mogelijkheid om in realtime samen te werken en informatie te delen kan een positieve invloed hebben op de bedrijfsproductiviteit en winstgevendheid.


Meer informatie

spotlightafbeelding

Het feit dat gebruikers altijd toegang hebben tot persoonlijke en zakelijke services draagt er aan bij dat gebruikers altijd en overal gebruik kunnen maken van persoonlijke en zakelijke diensten en inhoud. De vrijheid en het gemak van een vrije toegang vereisen een mobiel netwerk van de volgende generatie dat de mogelijkheid biedt om op een geheel nieuw niveau informatie te verzamelen en af te stemmen op de consument .


Meer informatie