Du skal have den nyeste version af Adobe Flash Player med JavaScript aktiveret for at kunne se dette indhold.

Hent Flash Playerspotlightbillede

For private forbrugere betyder Connected Life at Home en forbedret brugeroplevelse, der er fuld af nye og spændende tjenester. For service providere betyder den en væsentlig mulighed for at øge indtjeningen. Det gør hjemmet til en intelligent forlængelse af service providerens medienet. Cisco har netværksekspertisen til at hjælpe service providere med at levere Connected Life at Home.


Få mere at vide

spotlightbillede

I dag har mange mennesker mulighed for at udføre deres arbejde væk fra kontoret. Eksterne eller mobile medarbejdere kan med det samme få adgang til forretningsrelevante applikationer, kolleger og partnere verden over, uanset hvor de befinder sig. Denne evne til at samarbejde og dele oplysninger i realtid kan forøge virksomhedens produktivitet og rentabilitet.


Få mere at vide

spotlightbillede

Allestedsnærværende adgang til forretningstjenester hjælper brugerne med at få adgang til personlige tjenester og indhold, uanset hvor de befinder sig. Friheden og bekvemmligheden ved "ubegrænset" adgang kræver et næste generations mobilt netværk, der tilbyder nye niveauer af intelligens og personliggørelse.


Få mere at vide

 

Flere ressourcer