Novi proizvodi dizajnirani su kako bi izašli u susret osnovnim potrebama malih preduzeća za bezbednost, povezanost i produktivnost


BEOGRAD, 30. januar 2009. godine- Svetski lider u proizvodnji mrežnih rešenja, kompanija Cisco®, predstavila je nove proizvode dizajnirane posebno za mala preduzeća koji izlaze u susret osnovnim poslovnim potrebama bezbednosti, povezanosti i produktivnosti.Umrežavanje transformiše mala preduzeća tako što omogućava: mobilnost, pristup podacima bilo kada i bilo gde, dodavanje servisa koji će preduzeće izdvojiti od konkurencije, efektivnije komuniciranje, smanjenje operativnih troškova i korišćenje računara kao telefona- odnosno telefona kao računara.

Novi rešenja uključuju:

„Kompanija Cisco® je svesna da mala preduzeća moraju da vide trenutne poslovne dobiti od tehnoloških ulaganja, posebno tokom ekonomske krize. Zato smo i napravili ovaj portfolio novih proizvoda da bismo izašli u susret njihovim osnovnim potrebama bezbednosti, povezanosti i produktivnosti. Naši novi proizvodi kombinovani sa postojećim portfoliom rešenja, daju malim preduzećima mogućnost i fleksibilnost da pronađu tehnologije koje odgovaraju njima i njihovim posebnim potrebama”, rekao je Ian Pennell, potpredsednik grupe za mala preduzeća u kompaniji Cisco®.

Osoba za kontakt:
Tijana Marjanović
Cisco ®
E: tmarjano@cisco.com