Poštovani,
CISCO EXPO počinje sutra 11. novembra 2008. u 9.30 časova, a očekujemo Vas da se registrujete već od 8.30 časova u hotelu Hyatt Regency u Beogradu.
Na samom otvaranju Jasna Matić, Ministar za telekomunikacije i informaciono društvo će predstaviti planove razvoja ICT tržišta Srbije.

BEOGRAD, 10. novembar 2008. - Najavljeni gost iznenadjenja je gospodin Božidar Maljković, jedan od najuspešnijih košarkaških trenera sa impresivnom internacionalnom karijerom. U svojoj prezentaciji u sredu od 12.30 časova govoriće o timskom radu, integraciji novih članova u tim, motivaciji, a bićete u prilici i da mu postavite pitanja.

Konferencija za novinare povodom završetka prve inteligentne zgrade na Balkanu biće održana u sredu, 12. novembra u 11h u klubu Elington hotela Hyatt.

Informacije o pratećim programima i demo opremi možete videti na web video kanalu konferencije
http://www.etv-web.tv/dogadjaji/cisco-expo

Ovaj link možete proslediti kolegama da na našem kanalu prate otvaranje konferencije, intervjue sa predavačima, a takmičenje finalista studenata NetAcademije ćete biti u prilici da pratite uživo u sredu u 14 časova.

Sve informacije o konferenciji nalaze na web sajtu http://www.cisco.com/web/YU/events/expo_08/index.html

Vidimo se na Cisco Expo 2008!

O kompaniji Cisco Systems

Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodeća svetska kompanija u oblasti računarskih mreža koja transformiše način na koji se ljudi povezuju, komuniciraju i sarađuju. Informacije o kompaniji Cisco mogu se naći na adresi www.cisco.com. Aktuelne vesti nalaze se na adresi http://newsroom.cisco.com.

Cisco, Cisco Systems, Cisco logo, Cisco Systems logo i Aironet su priznate robne marke kompanije Cisco Systems, Inc. i/ili njoj pridruženih kompanija u SAD i nekim drugim državama. Sve druge robne marke pomenute u ovom dokumentu su vlasništvo odgovarajućih kompanija. Upotreba reči partner ne podrazumeva partnerski odnos između kompanije Cisco i bilo kog od preprodavaca njenih proizvoda. Ovaj dokument je javna informacija kompanije Cisco.

Osoba za kontakt:
Tijana Marjanović
Cisco ®
E: tmarjano@cisco.com