Green point je jedan od pratećih programa na konferenciji pored takmičenja studenata Net Akademije, besplatnog polaganja Cisco ispita, Experts design klinike i Cisco TelePresence sobe

BEOGRAD, 03. novembar 2008. godine- Kompanija Cisco Srbija i Božić i Sinovi IT reciklažni centar organizuju akciju “GREEN POINT” u okviru konferencije Cisco Expo, 11-12. novembra 2008. godine. Posetioci konferencije će biti u mogućnosti da na GREEN POINT punktu ostave nešto od stare e-opreme na reciklažu (mobilne i fiksne telefone, računarska kućišta i monitore, štampače, skenere, kablove, punjače, fax mašine...) i da se detaljnije informišu o potrebama reciklaže ICT opreme u Srbiji.

Ovo je jedinstvena akcija na kojoj će Cisco® u saradnji sa BiS IT reciklažnim centrom, pionirom reciklaže IT opreme u Srbiji, skrenuti pažnju na neophodnost zaštite životne sredine u modernom dobu, pre svega zbog intenzivnog tehnološkog napretka.

Kompanija Cisco®, svetski lider u proizvodnji mrežnih rešenja za Internet, u dizajniranju svojih proizvoda i rešenja implementira strategiju očuvanja životne sredine i planirano je da u naredne četiri godine smanji emisiju ugljen dioksida za 25 odsto.

“GREEN POINT” je prilika za prvi korak ka unapredjenju kvaliteta poslovanja i kulture življenja.

O kompaniji Cisco Systems

Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodeća svetska kompanija u oblasti računarskih mreža koja transformiše način na koji se ljudi povezuju, komuniciraju i sarađuju. Informacije o kompaniji Cisco mogu se naći na adresi www.cisco.com. Aktuelne vesti nalaze se na adresi http://newsroom.cisco.com.

Cisco, Cisco Systems, Cisco logo, Cisco Systems logo i Aironet su priznate robne marke kompanije Cisco Systems, Inc. i/ili njoj pridruženih kompanija u SAD i nekim drugim državama. Sve druge robne marke pomenute u ovom dokumentu su vlasništvo odgovarajućih kompanija. Upotreba reči partner ne podrazumeva partnerski odnos između kompanije Cisco i bilo kog od preprodavaca njenih proizvoda. Ovaj dokument je javna informacija kompanije Cisco.

Osoba za kontakt:
Tijana Marjanović
Cisco ®
E: tmarjano@cisco.com