Najbolji način za skladištenje podataka predlažu stručnjaci, analitičari i profesionalci

Beograd, 16. maj 2007. - IDC, jedna od vodećih svetskih kompanija koja se bavi istraživanjima tržišta, organizuje IDC Storage & Data Center Roadshow 17.maja u hotelu Hyatt Regency. Na ovom forumu o skladištenju podataka, g. Rene Bosman, Cisco Business Development Manager, će ponuditi rešenje kompanije Cisco.

Prema istraživanju IDC, kada je u pitanju skladištenje podataka na diskove, region Centralne i Istočne Evrope je među tržištima koja se najbrže razvijaju u Evropi. Potreba za kapacitetom je u porastu i isporuke gigabajta skaču. Dok se memorijski zahtevne baze podataka koje pamte ponašanje klijenta, novčane transakcije, logističke planove, dostavna izvršenja i dokumenta zaposlenih, šire eksponencijalno, IDC -ov izveštaj objavljuje da se email smatra primarnom skladištenom brigom među IT menadžerima.

Na predstojećem forumu glavne teme koje će se obrađivati su :

  • Uticaj tehnološke inovacije na centre podataka
  • Konsolidacija centara za podatake, sredstvo za ostvarivanje cilja
  • Virtuelna efikasnost - stvarna prednost
  • Korišćenje inovacija u virtualizaciji u cilju postizanja potpuno dinamičkog centra podataka
  • Povratak uloženih sredstava i poslovne porednosti korišćenja virtualne okoline
  • Upravljanje životnim ciklusom informacija - stalna zaštita podataka
  • Eksplozija podataka i visokopouzdani sistemi za skladištenje podataka
  • Poslovni kontinuitet i osiguravanje od gubitka podataka

Detaljni program konferencije možete naći na www.idc-adriatics.com/ events

O kompaniji Cisco Systems

Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodeća svetska kompanija u oblasti računarskih mreža koja transformiše način na koji se ljudi povezuju, komuniciraju i sarađuju. Informacije o kompaniji Cisco mogu se naći na adresi www.cisco.com. Aktuelne vesti nalaze se na adresi http://newsroom.cisco.com.

Cisco, Cisco Systems, Cisco logo, Cisco Systems logo i Aironet su priznate robne marke kompanije Cisco Systems, Inc. i/ili njoj pridruženih kompanija u SAD i nekim drugim državama. Sve druge robne marke pomenute u ovom dokumentu su vlasništvo odgovarajućih kompanija. Upotreba reči partner ne podrazumeva partnerski odnos između kompanije Cisco i bilo kog od preprodavaca njenih proizvoda. Ovaj dokument je javna informacija kompanije Cisco.

Osoba za kontakt:
Tijana Marjanović
Cisco ®
E: tmarjano@cisco.com