Mer tillgängligt än någonsin tidigare

Telepresence för små och medelstora företag

Nu finns Cisco TelePresence verkligen för alla, med tillägget av nya produkter och lösningar som passar för företag i alla storlekar. För små och medelstora företag är Cisco TelePresence utformat för att hjälpa organisationer komma igång med telepresence, samtidigt som det upprätthåller det som våra större kunder inte kan klara sig utan: lättanvända upplevelser i hög kvalitet.

Om du och dina anställda, partner och kunder säger att det måste finnas något bättre än det som ni använder idag så är Cisco TelePresence för små och medelstora företag en av de bästa lösningarna i branschen. Det överträffar konkurrensen eftersom det kan ge våra kunder tidsbesparingar och ökad produktivitet bland personalen, utan krav på stora inledande investeringar.

Varför passar det mig?

Varför passar det mig?

Cisco TelePresence producerar resultat genom personliga kontakter och det sträcker sig numera utanför styrelserummet. Idag gör rumsbaserade och personliga telepresence-produkter samt prenumerationstjänster det möjligt för mindre företag att använda telepresence med enkla plug and play-anslutningar över befintligt bredband - helt utan krav på IT-expertis eller -utrustning.

Nu är det enklare än någonsin att komma igång med telepresence. I fyra enkla steg kan du börja använda branschens ledande videokommunikationsteknik för att omvandla ditt sätt att göra affärer.

Bygg ut ditt nuvarande telepresence-program

Bygg ut ditt nuvarande telepresence-program

Du är beredd att utöka din nuvarande implementering för att nå ut till fler anställda och ta in fler experter. Se hur våra lösningar för växande företag växer i takt med din organisation.