[an error occurred while processing this directive]
Utnyttja expertisen i hela organisationen

Telepresence för stora företag

Cisco TelePresence står i centrum för ett nytt sätt att arbeta tillsammans. Vår teknik ger storföretagskunder möjlighet att utnyttja expertisen i hela organisationen mer effektivt genom att låta alla vara "närvarande" oavsett var de befinner sig och därigenom fatta bättre och snabbare beslut via en av marknadens mest naturliga och verklighetstrogna kommunikationsupplevelser. Vår breda portfölj ger kunderna förmågan att producera unika och kraftfulla användarupplevelser som fungerar bäst för deras verksamheter – från mobila användare, till skrivbordet, till rum för teamsamarbete och till styrelserummet. Våra flexibla implementeringsalternativ hjälper till att säkerställa att din installation kan utökas kostnadseffektivt i takt med din organisation.

Är telepresence nytt för dig?

Är telepresence nytt för dig?

Världen växer sig allt större, blir mer komplex och utvecklas snabbare och detta gör samarbete till en ytterst viktig och strategisk prioritet. Om du håller på att komma igång med telepresence vill du säkert förstå vilka fördelar och upplevelser Cisco TelePresence kan erbjuda för att hjälpa dig förenkla beslutsfattandet, öka produktiviteten och minska verksamhetens kostnader ytterligare.

Bygg ut ditt nuvarande telepresence-program

Bygg ut ditt nuvarande telepresence-program

Om din organisation redan använder telepresence och utnyttjar styrkan i att vara "närvarande" för att förbättra sättet att kommunicera och samarbeta kan det vara dags att börja överväga hur du kan utöka din befintliga installation. Du kan enkelt bygga vidare på din nuvarande implementering, även om den inte är en enbart Cisco-lösning. Vår telepresence-teknik erbjuder interoperabilitet över all standardbaserad utrustning, så att du enkelt och kostnadseffektivt kan fortsätta utbyggnaden utan att behöva byta ut din initiala investering.

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]
Telepresence i hjärtat av samarbetet.
Favorittwittrar om telepresence

Twitter-logotyp