Soluția combinată oferă companiilor scalabilitate, ușurință în utilizare și posibilitatea de a reduce costurile


București, 14 Septembrie 2010 - Cisco și Citrix Systems au anunțat că lucrează împreună pentru a livra o soluție combinată pentru desktop virtualizat care va face mai facilă și mai eficientă din punctul de vedere al costurilor implementarea de către companii a aplicațiilor și desktopurilor virtuale de înaltă definiție pentru toți utilizatorii din cadrul companiei. Noua soluție Cisco® Desktop Virtualization Solution with Citrix XenDesktop combină soluții unificate de calcul de la Cisco și tehnologiile de virtualizare desktop ale Citrix, incluzând FlexCastTM și HDXTM, pentru a livra soluția cea mai eficientă din punct de vedere al costurilor, cea mai scalabilă și cu performanța cea mai ridicată pentru găzduirea, securizarea și optimizarea livrării de aplicații și desktopuri virtuale. Cisco Desktop Virtualization Solution with Citrix XenDesktop este disponibil acum prin partenerii comuni de distribuție.

Virtualizarea desktop crește rapid în popularitate, fiind văzută ca o metodă mai sigură și flexibilă de a livra desktopuri și aplicații Windows către utilizatorii de afaceri în orice locație, folosind orice dispozitiv. Pe măsură ce clienții de toate mărimile migrează către virtualizarea desktop, au nevoie de soluții mai simple, mai scalabile care integrează software, hardware și suport. Noua soluție de virtualizare de la Cisco și Citrix este prima soluție combinată de pe piață care răspunde acestei nevoi, oferind organizațiilor IT o cale ușoară pentru accelerarea implementării virtualizării desktop cu cele mai bune performanțe, experiență de utilizare și economie de costuri.

Detalii:
Soluția de virtualizare desktop Cisco și Citrix combină Cisco Unified Computing SystemTM (UCS) cu tehnologiile Citrix XenDesktop pentru a oferi următoarele beneficii clienților:

Accelerează adoptarea în masă a virtualizării desktop

 • Profile de serviciu pentru a grăbi instalarea - Profile de serviciu preconfigurate pentru desktopurile partajate găzduite și desktopuri bazate pe VDI (infrastructură desktop virtuală) găzduită simplifică drastic adoptarea prin reducerea timpului necesar instalării și configurării XenDesktop cu Cisco UCS.
 • Kituri preconfigurate pentru a ușura implementarea - Kituri customizate pentru scenarii de utilizare Citrix XenDesktop ușurează substanțial operațiile prin accelerarea timpilor de implementare. Starter Kit permite clienților să pornească cu ușurință cu primele 300 de desktopuri virtuale. Un Expansion Kit permite clienților să scaleze până la mii de desktopuri și utilizatori adiționali într-o manieră modulară plug-and-play.
 • Proiectare validată de Cisco pentru a asigura interoperabilitate pretestată - Pentru a simplifica și mai mult și pentru a accelera implementările la client, este disponibilă o arhitectură de proiectare de referință care este bazată pe testare la scară îndelungată care a fost derulată împreună de Cisco, Citrix și NetApp. Arhitectura de proiectare de referință se folosește de NetApp ca platforma de stocare validată. Arhitectura de proiectare este o continuare a strategiei de ecosistem deschis pentru suportarea alegerilor clienților folosit de Cisco și Citrix.
 • Servicii de suport combinate - Servicii combinate de suport sunt oferite clienților acestei soluții printr-un singur număr de suport. În plus, echipele de service Cisco și Citrix colaborează și se educă reciproc pentru a oferi o experiență de utilizare fără egal.
 • Arhitectură deschisă pentru integrare facilă - Soluția este proiectată să fie și deschisă, clienților fiindu-le ușor să se folosească de investițiile în stocare și hypervisor existente. Este validată cu Citrix XenServer și Vmware vSphere astăzi, iar suportul pentru Microsoft Hyper-V este planificat pentru viitorul apropiat.

Costuri reduse prin scalabilitatea lider în industrie a Cisco Unified Computing System (UCS)

 • Densitate și performanță mai ridicate - În cazul platformelor server tradiționale, memoria poate deveni insuficientă și, în concluzie, performanța poate fi afectată. Desktopurile virtuale sunt scalate pentru a răspunde cerințelor în creștere ale afacerii. Cisco UCS oferă o tehnologie de extindere a memoriei care poate livra o densitate a desktopurilor virtuale cu până la 60% mai mare per server, fără a se degrada performanța aplicațiilor, atunci când comparăm cu alte platforme server cu configurații de memorie standard.
 • Costuri reduse cu 20%/utilizator pentru infrastructura din centrul de date - combinația care include o densitate mai ridicată de utilizatori pe fiecare sistem și integrarea strânsă dintre serviciile de rețea și virtualizare oferite de Cisco UCS duce la un cost mai scăzut cu 20 la sută a infrastructurii pentru fiecare desktop virtual.

Suportă orice dispozitiv în orice locație

 • Soluția combinată permite utilizatorilor finali să-și acceseze desktopurile și aplicațiile corporate folosind PC-uri, Mac-uri, laptopuri, computere client, smartphone-uri și tablete, folosind aplicația client universală Citrix Receiver™.
 • Serviciile de rețea wide-area de la Cisco și Citrix extind lărgimea unei organizații permițând, în același timp, utilizatorilor să-și acceseze desktopurile și aplicațiile virtuale mai ușor de la birou, de acasă sau de la orice altă locație.

Livrează o experiență de utilizare excelentă folosind tehnologia Citrix FlexCast

 • Diferite tipuri de angajați din companie au nevoie de tipuri diferite de aplicații și desktop-uri virtuale. Tehnologia Citrix FlexCast din XenDesktop facilitează clienților alegerea celor mai bune tehnologii de virtual desktop și de aplicație pentru a răspunde cerințelor exacte de performanță, securitate, mobilitate și personalizare ale fiecărui utilizator individual.
 • Soluția combinată include toate capabilitățile Citrix XenApp, incluzând integrare cu Microsoft App-V, facilitând clienților livrarea de aplicații Windows ca servicii la cerere către orice dispozitiv, pe orice tip de desktop virtual sau fizic.

Crește securitatea și simplifică respectarea reglementărilor

 • Organizațiile își pot îmbunătăți securitatea și controlul accesului prin centralizarea infrastructurii desktop. În plus, tehnologii precum Cisco VN-Link cresc controlul și vizibilitatea rețelei și a desktopului virtual.
 • Tehnologia integrată Citrix SmartAuditor™ sporește integritatea datelor și facilitează cerințele de respectare a reglementărilor pentru toate sesiunile virtuale livrate de către soluția combinată.

Citate relevante:

 • Prem Jain, vice președinte senior al Server, Access and Virtualization Technology Group la Cisco
  "Combinând inovațiile noastre în domeniul calculului unificat cu virtualizarea desktop, lider în industrie, de la Citrix, livrăm o soluție integrată care scade costul și complexitatea mediilor desktop virtualizate, în același timp îmbunătățind securitatea și controlul operațional."
 • Gordon Payne, vice președinte senior și general manager, Divizia Desktop la Citrix
  "Soluția combinată pe care o anunțăm astăzi reprezintă o piatră de hotar semnificativă pentru livrarea viziunii noastre de a simplifica mediul de calcul desktop pentru companiile din întreaga lume. Combinația de tehnologii lidere în industrie de la Citrix și Cisco va ajuta scăderea costurilor virtualizării desktop și va grăbi implementările printr-o arhitectură performantă și scalabilă."
 • John Ryan, vice președinte și global portfolio executive pentru Managed Services Sector al CSC (MSS)
  "Soluția combinată Cisco și Citrix unește tehnologii de vârf  în industrie într-un fel foarte puternic pentru a dezvolta adoptarea în masă a virtualizării desktop. Este o soluție eficienă datorită abilității sale de a suporta implementări la scară largă având costuri mai scăzute și datorită abilităților de scalare. CSC planifică să se folosească la maxim și să utilizeze Cisco Desktop Virtualization Solution cu Citrix XenDesktop ca element central al soluției noastre CSC Dynamic Dekstop pentru a implementa virtualizări desktop pe scară largă pentru clienții noștri."
 • Patrick Rogers, vice președinte al Alliances and Solutions la NetApp
  "NetApp a lucrat împreună cu Cisco și Citrix pentru a defini și a testa Cisco Validated Design Architecture, care răspunde nevoilor în creștere ale clienților noștri pentru virtualizare desktop care este sigură, flexibilă și care scade costurile fără a avea impact asupra performanței sau scalabilității."

Legături utile:

Urmăriți-ne online:

Etichete:
Cisco, Citrix, Cisco Unified Computing, Cisco UCS, Citrix XenDesktop, Unified Fabric, Desktop Virtualization, VDI, Data Center, Virtualization, Cloud Computing, Windows 7

Despre Citrix
Citrix Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS) este un furnizor lider al soluțiilor de calcul virtual care ajută companiile să livreze IT-ul ca serviciu la cerere. Fondat în 1989, Citrix combină tehnologii de virtualizare, rețelistică și cloud computing într-un portofoliu complet de produse care permit stiluri de lucru virtual pentru utilizatori și centre de date virtuale pentru IT. Mai mult de 230000 de organizații din întreaga lume se bazează pe Citrix pentru a-i ajuta să construiască medii IT mai simple și mai eficiente din punctul de vedere al costurilor. Citrix are parteneriate cu peste 10000 de companii în mai mult de 100 de țări. Venitul anual pentru 2009 a fost de 1.61 miliarde USD.

Pentru investitorii Citrix
Acest material de presă conține declarații cu privire la viitor care sunt făcute în conformitate cu prevederile Secțiunii 21E al Securities Exchange Act din 1934. Declarațiile cu privire la viitor din acest comunicat nu constituie garanții ale performanței viitoare. Aceste declarații implică un număr de factori care ar putea cauza ca rezultatele finale să difere material, incluzând riscuri asociate cu creșterea venuturilor și recunoașterea veniturilor, produselor, dezvoltării și distribuției lor, cererea pentru produs, fluxul de lucru, factori economici și competitivi, relațiile strategice cheie ale Companiei, riscuri legate de achiziție sau alte riscuri detaliate în declarațiile Companiei înregistrate la Securities and Exchange Commission. Citrix nu își asumă nicio obligație de a actualiza vreo informație cu privire la viitor conținută în acest material de presă cu privire la anunțurile descrise aici.

Dezvoltarea, lansarea și perioada de lansare ale oricăror caracteristici sau funcționalități descrise pentru produsele noastre rămâne la discreția noastră și se poate schimba fără anunț sau consultare. Informația oferită este pentru scopuri informaționale și nu este un angajament, promisiune sau obligație legală de a livra orice material, cod sau funcționalitate și nu ar trebui luată în considerare când se iau decizii de achiziții și nu ar trebui încorporată în vreun contract..