Unirea Shopping Center generează noi surse de venit folosind tehnologie Cisco


București, România - 12 iulie, 2010 - Cisco a anunțat astăzi implementarea soluției Cisco® Digital Signs la Unirea Shopping Center, unul din cele mai mari centre de retail din București. La Unirea, Cisco Digital Signs sunt folosite ca parte a Cisco Digital Media Suite (DMS) care oferă un flux centralizat al conținuturilor grafice și video pe o rețea IP către 85 de ecrane amplasate în cadrul întregului mall.

Detalii:

  • Având trei etaje dedicate magazinelor și unul pentru restaurante și divertisment, Unirea Shopping Center atrage în medie 40.000 de vizitatori pe zi în cursul săptămânii și 55.000 în weekend.
  • Soluția Cisco Digital Signs este folosită pentru a afișa publicitate pentru magazinele prezente în centrul comercial. Soluția ajută operatorul mall-ului să creeze o ofertă diferențiată, să păstreze tarifele de închiriere premium și să genereze un nou flux de venituri.
  • Suita Cisco Digital Media este o platformă video integrată de afaceri care include o suită cuprinzătoare de aplicații pentru transferul conținutului video interactiv. Unirea a selectat Cisco Digital Media Players care livrează conținutul către sistemele de afișaj digital și oferă suport pentru codecuri video bazate pe standarde, și Cisco Digital Media Manager, care administrează conținutul și crează și programează listele de redare.
  • Cisco Digital Signs oferă administrare și publicare centralizate și scalabile pentru conținut de calitate ridicată către afișaje de semnalistică digitală. Sistemul rulează pe rețeaua locală (LAN) Cisco a mall-ului, care include switchuri Cisco Catalyst® seriile 2960 și 3560.
  • Probitas, un partener certificat Cisco Premier în România, a proiectat și a instalat soluția Cisco Digital Signs la Unirea Shopping Center.

Citate relevante:

Carmen Adamescu, Președinte și Chief Executive Officer, Unirea Shopping Center
"Magazinele din Unirea sunt dornice să-și promoveze produsele, iar publicitatea în interiorul mall-ului este probabil cea mai bună metodă de atinge clienții într-o manieră personalizată. Semnalistica digitală este o soluție de pe urma căreia toată lumea are de câștigat, deoarece îi ajută pe clienții noștri să-și crească vânzările, având în același timp potențial de a genera venituri din publicitate pentru mall. Este un exemplu extraordinar despre cum putem folosi cele mai noi tehnologii pentru a diferenția oferta noastră și pentru a ne menține poziția drept cel mai bun mall din țară."

Alexandru Zamfir, Director, divizia IT&C, Probitas
"Soluția Cisco Digital Signs de la Unirea Shopping Center este prima implementare a acestei tehnologii Cisco în Romania, iar Probitas este partenerul care a realizat acest pas important. Soluția, care se bazează pe IP și rulează pe LAN-ul existent, este foarte flexibilă, ușor de administrat și oferă fundația pe care putem construi noi capacități multimedia de calitate ridicată."

Cuvinte cheie: Unirea, Cisco, Digital Media Suite, semn digital, semnalistică digitală, business video, DMS

Flux RSS pentru Cisco România: http://www.cisco.com/web/RO/news/rss/ro_rss_feed.xml

Resurse adiționale:
Site Web Cisco: http://www.cisco.ro
Citiți mai multe despre Cisco Digital Media Suite:
http://www.cisco.com/web/solutions/dms/index.html

Despre Unirea

Unirea Shopping Center - USC - (www.unireashop.ro) este cel mai mare centru comercial de retail din România. Investitorii și noua echipă de management doresc să transforme USC în principalul mall din București, proiectat să răspundă stilului de viață dinamic din România celui de-al treilea mileniu.

Despre Probitas

Este una dintre companiile de referință pe piața sistemelor de securitate, a instalațiilor electrice de joasă tensiune, automatizărilor precum și a sistemelor de comunicații și tehnologia informației. Oferind soluții integrate și complete pentru clădiri de birouri, clădiri industriale, centre comerciale, dar și reședințe private, Probitas își menține serviciile la standardele cele mai înalte utilizând echipamente ale producătorilor de top din domeniu, printre care se numără: Cisco, Microsoft, VMware, HP, Dell, APC, Schneider Electric, 3M, Bosch ș.a. Garanția calității serviciilor Probitas este reprezentată de certificările Cisco cu titulatura "Cisco Premier Certified Partner", „Cisco Video Surveillance Authorized Technology Provider", „Express Unified Communications Specialized Partner" și Microsoft „Gold Certified Partner".