Noi programe de profitabilitate pentru parteneri, tehnologie și asistență pentru companii mici Contribuiți la dezvoltarea clienților și partenerilor din companiile mici


București -  24 septembrie 2009 - Cisco a lansat un nou program menit a spori profitabilitatea partenerilor din companiile mici, destinat diferitelor tipuri de parteneri care activează pe piața companiilor de mici dimensiuni. Compania americană, a anunțat de asemenea extinderea portofoliului de produse pentru companiile mici cu tehnologii noi de securitate a rețelelor și de colaborare.

Cisco a anunțat îmbogățirea portofoliului Cisco Small Business Pro și îmbunătățirea sistemului Cisco Smart Business Communications, inclusiv:

 • Cisco SA 500, parte a portofoliului Cisco Small Business Pro: o soluție de securitate completă, ușor de utilizat, creată pentru a proteja rețeaua și datele importante ale unei companii, permițându-le, în același timp, angajaților să se conecteze la rețeaua companiei în orice moment, din orice locație. Dispozitivul dispune de un firewall încorporat, de capacități de conectare la VPN și de conexiuni de mare viteză la rețele pentru o funcționare optimă a rețelei. Printre caracteristicile opționale suplimentare, se numără:
  • Securitatea pentru e-mail și securitatea pentru Web pot fi activate cu serviciul Trend Micro ProtectLink Gateway opțional, ajută la asigurarea productivității angajaților și care nu permite accesul mesajelor spam și vizitarea site-urilor Web considerate a fi nesigure.
  • Sistem de securitate de rezervă oferit în mod opțional de serviciul VeriSign Identity Protection; acesta acceptă o singură parolă pentru accesul de pe un dispozitiv mobil, oferind astfel un plus de flexibilitate companiilor mici.
 • Telefoanele IP Cisco SPA 500, parte a portofoliului Cisco Small Business Pro: o familie accesibilă de telefoane IP compatibile SIP (Session Initiation Protocol) cu o multitudine de funcții, cu caracteristici audio de înaltă definiție - calitate a sunetului de două ori mai mare decât a unui telefon standard.
  • Cele cinci telefoane IP noi funcționează împreună cu componenta Cisco Small Business de controlare a apelurilor în funcție de locație, cum ar fi UC500, sau cu soluțiile găzduite de telefonie IP implementate de furnizorii de servicii.
 • Sistemul Cisco Smart Business Communications (SBCS) Release 1.6: o extensie a sistemului complet de colaborare și comunicații pentru conectarea birourilor, a angajaților și a clienților în orice moment, din orice locație.
  • Release 1.6 acceptă noile telefoane IP Cisco SPA 500 și noul router securizat Cisco SR 520-T1, care oferă companiilor mici conectivitate prin T1 simplă, securizată.
  • Release 1.6 utilizează o nouă versiune a instrumentului Cisco Configuration Assistant (CCA) v2.1, îmbunătățită pentru configurații multi-site. CCA v2.1 oferă partenerilor instrucțiuni pentru instalare prin experții de configurare și prin capacități de configurare la nivelul întregului sistem și permite partenerilor să întrețină cu ușurință sistemul pentru clienții din companiile mici datorită instrumentelor simplificate de diagnosticare, depanare și upgrade de software.
  • De asemenea, Release 1.6 acceptă noi aplicații terțe pentru domeniul construcțiilor de automobile și al asigurărilor, precum noua aplicație de monitorizare a convorbirilor și aplicația de monitorizare și administrare a rețelelor. Utilizarea concomitentă a soluției SBCS și a acestor aplicații permite companiilor mici să își sporească productivitatea și să obțină avantaje concurențiale, permițând, în același timp, partenerilor să răspundă mai bine cerințelor unice ale clienților din companiile mici.

Cisco își va extinde colborarea cu orașe din întreaga lume prin intermediul programului CUD

 • Cisco a contribuit cu 15 milioane USD la CUD în ultimii trei ani, ca parte a angajamentului său față de CGI. Cisco își va extinde programul prin continuarea dezvoltării proiectelor sale pilot bazate pe ICT, care pot fi replicate și extinse.
 • Cisco Internet Business Solutions Group a creat proiecte pilot cu șapte orașe CUD:  Amsterdam, Olanda; San Francisco, California; Seul, Coreea; Birmingham, Anglia; Hamburg, Germania; Lisabona, Portugalia și Madrid, Spania.
 • Cisco își va menține relațiile cu aceste orașe și își va extinde implicarea și asupra altora concentrându-se, în mod special, asupra țărilor în curs de dezvoltare și a orașelor din emisfera estică.
 • Aceste proiecte vor putea servi ca incubatoare pentru aspectele privind energia și mediul, aspecte ale inițiativei Cisco "Comunități inteligente și conectate", care adresează nevoia crescândă de energie sustenabilă prin dezvoltarea unor planuri bazate pe rețelele de comunicații, pentru orașele inteligente ale viitorului.

Citate relevante

 • Ian Pennell, Senior Vice President, Small Business Technology Group, Cisco:
  „Cisco se angajează să ofere tehnologii fiabile, ușor de utilizat pentru companiile mici pentru a le ajuta să rezolve problemele reale ale companiei, să lucreze mai inteligent și mai rapid și, nu în ultimul rând, să obțină avantaje competitive."
 • Andrew Sage, Vice President, Worldwide Small Business Sales, Cisco:
  "Noul cadru pentru profitabilitatea partenerilor îmbinat cu portofoliul nostru cuprinzător de soluții și asistență pentru companiile mici îi ajută pe partenerii de canal să elaboreze și să susțină practici profitabile pentru companiile mici. Acesta este programul Cisco Small Business Advantage și, datorită acestuia, partenerii noștri își pot servi și pot realiza cu încredere obiectivele clienților din companiile mici."

Resurse suplimentare

Etichete Technorati: Cisco Small Business, tehnologie pentru companii mici, Cisco Small Business Technology Group, seria Cisco Small Business, Cisco Small Business Pro, rețele pentru companii mici, securitate, VoIP, sistem Cisco Smart Business Communications, telefonie IP, SA 500, SPA 500, SR 520-T1

Cisco, sigla Cisco, Cisco Systems și Cisco Capital sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Cisco Systems, Inc. și/sau ale societăților afiliate din SUA și din alte câteva țări. Toate celelalte mărci menționate în acest document sunt proprietatea firmelor respective. Utilizarea termenului de partener nu implică o relație de parteneriat între Cisco și oricare altă companie. Acest document face parte din Informațiile Publice Cisco.