Cisco AP541N banner

Cisco AP541N - Markedets første 802.11n-baserte basestasjon med klyngeteknologi


Det høres enkelt ut; det å gi ansatte fleksibilitet til å koble seg til nettverket – trådløst, uten en kabel – på en sikker og forutsigbar måte som kan garantere for kvalitet og positiv opplevelse. Legg til trådløs sone for partnere og kunder på besøk, trådløs IP-Telefoni og Multimedia trafikk så begynner det fort å bli avansert og komplisert – inntil nå!

Cisco AP 541N er en 802.11n-basert trådløs basestasjon med klyngeteknologi spesielt utviklet for mindre virksomheter som krever enkelhet, til en rimelig penge, uten at sikkerheten kompromisses med.

Klynge / Clustering teknologi

Avanserte klyngeteknologi på Cisco AP 541N lar deg enkelt administrere dine trådløse basestasjoner som ett samlet trådløst nettverk - uten bekymring for interferens mellom, og uten å måtte konfigurere hver basestasjon som en egen separat enhet – og uten behov for en separat WLAN-kontroller.

Cisco AP541N støtter mobil data, telefoni over WLAN, båndbredde krevende applikasjoner som feks trådløs video-overvåking, og etablering av sikre trådløse soner for partnere og gjester. Og best av alt, Cisco AP541 er enkel å sette opp, enkel å konfigurere og administrere – enten direkte fra Internett-browseren din, eller via Cisco Configuration Assistant (gratis å laste ned fra Cisco.com).

Cisco AP541NMed Cisco AP 541N trådløse basestasjon får du:

Cisco AP 541N trådløse basestasjon er markedets første 802.11n-enhet med klyngeteknologi som gir bedriftene enkelheten av å administrere flere basestasjoner som én, samtidig som man ikke behøver å kjøpe en egen WLAN-kontroller til å utføre den sentraliserte administrasjonen og driften. Dette vil redusere WLAN-investeringene kraftig sammenlignet med andre løsninger hvor man trenger både basestasjoner og kontrollenheter. Når man i tillegg også får utnyttet de større rekkevidder som 802.11n teknologien muliggjør blir dette en svært prismessig gunstig løsning, uten at det kompromisses på sikkerhet og funksjonalitet.

Enkelt, sikkert, effektivt og rimelig. Slik det skal være for Cisco Small Business Pro løsninger.

 • Enkel installasjon og konfigurasjon: Cisco AP 541N er designet for å være installert som en frittstående enhet, til å integreres med andre Cisco Small Business Pro løsninger og som en del av Cisco Smart Business Communications System (SBCS) slik at du kan implementere avanserte tale og video applikasjoner raskt og enkelt, uten de store tekniske behovene.
 • Robust trådløs dekning og ytelse: Cisco AP 541N er en 802.11n MIMO (multiple-input, multiple - output) dual-band trådløs løsning. Den trådløse standarden 802.11n bygger på forrige generasjon (802.11b/g/a) av trådløse teknologier for å gi større rekkevidde, pålitelighet, og opptil ni ganger bedre ytelse.
 • En integrert løsning: Som en del av Cisco Small Business Pro familie av løsninger for mindre virksomheter, fungerer Cisco AP541N sammen med andre Cisco Small Business Pro produkter som sammen leverer kraftige, integrerte systemer som er konkurransedyktig priset og enkle å installere og administrere.
 • Service og support: 3 års Service & support avtale dekker alt fra utskiftning av enheten hvis den skulle bli defekt, til 24 timers teknisk bistand, på telefon og online, samt alle fremtidige programvareoppdateringer.

Produktspesifikasjoner:

 • Administrasjon: Internett-browser, Cisco Configuration Assistant & SNMP
 • Quality-of-Service: 802.1q VLAN, 802.1p, Wi-Fi Multimedia (WMM), Optimalisert for IP-Telefoni
 • Trådløse standarder: Dual-Band MMO 802.11a/b/g/n
 • Støtte for inntil 16 MBSSID (Multiple Broadcast SSID), og enkelt oppsett for gjesteaksess til pre-definert URL
 • Fleksibel installasjon: Støtte for 802.3af PoE & Gigabit Ethernet port for LAN tilkobling
 • Sikkerhet: Wi-Fi Protected Access (WPA2) Ent & PSK, 802.1x autentisering, MAC adresse autentisering, klient isolering & automatisk detektering av uautoriserte basestasjoner, og HTTPS for sikker adm.
 • Optimalisering: Lastbalansering, roaming (voice, Spanning Tree, Automatisk oppsett av kanal for å hindre trafikk-kollisjoner,
 • Fleksibilitet: Kan installeres som basestasjon, Repeater, Bridge eller klient – med avtagbare antenner
 • Enkelhet: Cisco Discovery Protocol (CDP) og Smart default konfigurasjoner for out-of-box oppsett
 • Support: 3 års vedlikeholdsavtale

Pris og tilgjengelighet:

 • Cisco AP541N har en veil listepris på 499 USD
 • 3 års service & support avtale har en veil listepris på 69 USD
 • Tilgjengelig nå via Cisco Autoriserte distributører som EET & Techdata