Cisco stopper SPAM & Virus for mindre enn en krone dagen!


90% av all mail er Spam – eller 200 milliarder meldinger – og 200 mail for hver Internett bruker hver dag – en dobling fra 2007 og økende. Endelig en løsning fra verdens ledende leverandør av sikre kommunikasjonsløsninger. Det beste fra to verdener – fra samme leverandør, og det til en krone dagen for hver ansatt!


For alle virksomheter, uansett størrelse og om de er private eller offentlige, kan Cisco sammen hjelpe til å redusere sikkerhetstrusler, administrasjon og totale eierskapskostnader. Ciscos sikkerhetsprodukter og løsninger er både best-of-breed og –class med de beste produkter og løsninger for at din virksomhet skal fungere sikkert og optimalt for maksimal avkastning og opplevelse for såvel de interne- som de eksterne brukerene.


I motsetning til andre sikkerhetsleverandrer, er Cisco den eneste leverandører som har de beste produkter, kombinert med den beste nettverk- og sikkerhetsløsning. Cisco har utviklet sikre nettverksløsninger siden 1995, og er i dag verdens ledende leverandør av brannmurer, virtuelle private nettverksløsninger (VPN), innholdfiltreringsløsninger (IDS og IPS løsninger), og et større antall andre sikkerhetsprodukter og programvare som enten leveres som separate produkter, eller integrert inn i andre nettverksprodukter og løsninger. Cisco har i dag mottatt en rekke priser, og brukes i dag av tusenvis av virksomheter av alle størrelser for å sikre seg mot gamle og nye trusler, sikre tilgjengelighet og oppetid og imøtekomme nye regulative lover fra det offentlige.


Hva er spam, og hvorfor er spam viktig å bli kvitt?


Spam står for en av de aller største og omfattende Internett trusler, som påvirker i stor grad alle brukere av Internett og alle organisasjoner i verden. Det finnes en rekke forskjellige spam-typer som verserer på Internett.


  • Email som markedsfører piller, medisiner, printer-patroner eller andre former for salg
  • Email som inneholder et vedlegg som inneholder malware
  • Email som lurer mottagere til å gi ifra seg personlig informasjon via respons, eller ved å fylle ut et skjema på en webside
  • Email som inkluderer en URL sammen med selgende informasjon som skal friste mottager til å klikke på URLen. Websiden vil kun brukes for å distribuere malware

Cisco estimerer at så mye som 90% av alle email som sendes hver dag globalt kan defineres som spam mail. Dette tilsvarer så mye som 200 milliarder meldinger, og er den dobling fra fjoråret og representerer i dag 200 spam emailer pr dag for hver Internett bruker i verden! Dette er med andre ord et utrolig stort problem, og det er lett å forstå at ved å fjerne alle spam meldinger kan bedrifter enkelt øke den enkeltes medarbeiders produktivitet.


Cisco Spam & Virus Blocker


Cisco Spam & Virus Blocker er det eneste produktet du trenger for å sikre virksomheten din mot spam, virus og andre email trusler samtidig som dine ansatte kan øke sin egen produktivitet ved at bortimot samtlige spam mailer elimineres. Utviklet spesifikt for virksomheter med inntil 250 ansatte er dette unike produktet enkelt å installere og bruke. Med automatisk automatiske oppdateringer hvert femte minutt fra SenderBase, som er verdens største trussel-database vil produktet kreve minimalt med vedlikehold for å levere kontinuerlig nøyaktighet og minimalt med såkalte falske-positiver.


SenderBase nettverket monitorerer mer enn 30% av all Web og email trafikk i verden og håndterer 30 milliarder forespørsler hver dag. For å vurdere denne trafikken og potensiell spam og andre trusler på aktive webservere på Internett, vil SenderBase nettverket håndtere mer enn 150 forskjellige nettverks-baserte parametere til enhver tid.


Ciscos Spam & Virus Blocker vil umiddelbart stoppe all spam som kommer inn i bedriften via email, og krever samtidig minimalt med administrasjon. Løsningen settes opp og går av seg selv, og der hvor andre spam baserte sikkerhetsprodukter krever kontinuerlig administrasjon er det ingen som kan måle seg med nøyaktigheten og enkelheten til Ciscos Spam & Virus Blocker. Når løsningen på toppen av det hele ikke koster mer enn en krone i måneden pr medarbeider er dette et produkt som lønner seg fra første dag den blir satt i drift!


Fordeler:

  • Beskytt virksomheten din mot farlige og alvorlige email trusler
  • Øk dine ansatte produktivitet ved å eliminere spam
  • Reduser tiden det tar å administrere spam og email baserte sikkerhetstrusler
  • Øk ytelsen i ditt nettverk, på servere og arbeidsstasjoner/Pcer ved å bli kvitt uønsket email
  • Reduser og fjern spam som kan skapes og sendes ut via ditt nettverk

spam_blocker

Ciscos Spam & Virus Blocker installers på noen minutter, bak din brannmur – feks en Cisco ASA-brannur. Når den er installert vil løsningen benytte seg automatisk av filtreringsteknologien for å prosessere all email trafikken, og identifisere de siste kjente spam og malware trusler. Så fort mailen godkjennes vil meldingene sendes videre til mottagerene.


Cisco Spam & Virus Blocker er enkel å sette opp – og enkel å anskaffe


Det å kjøpe en Cisco Spam & Virus Blocker er en enkel sak. Et varenummer inneholder både hardware, software og lisenser for 50, 100 eller 250 brukere, og en- eller tre års vedlikeholdsavtale. Det er med andre ord ikke nødvendig å kjøpe vedlikeholdsavtale separat.


Enkelt, oversiktlig, effektivt og rimelig!


Varenummer
Produkt beskrivelse
Pris
BLKR-SVB-50U-1Y
Cisco Spam & Virus Blocker - 50 brukere - 1 år
13,995 NOK
BLKR-SVB-100U-1Y
Cisco Spam & Virus Blocker - 100 brukere – 1 år
16,995 NOK
BLKR-SVB-250U-1Y
Cisco Spam & Virus Blocker - 250 brukere - 1 år
24,995 NOK
BLKR-SVB-50U-3Y
Cisco Spam & Virus Blocker - 50 brukere - 3 år
19,995 NOK
BLKR-SVB-100U-3Y
Cisco Spam & Virus Blocker - 100 brukere - 3 år
21,995 NOK
BLKR-SVB-250U-3Y
Cisco Spam & Virus Blocker - 250 brukere - 3 år
29,995 NOK
 


Cisco Systems er verdens ledende leverandør av produkter og løsninger til lokale nett og det globale Internett. Selskapet hadde en samlet omsetning i regnskapsåret 2008 på 39,5 milliarder dollar og leverte et resultat på 9,6 milliarder dollar etter skatt. Selskapet har i underkant av 64.000 ansatte verden over. Cisco Norge ledes av administrerende direktør Jørgen Myrland, og de 70 ansatte fokuserer på salg og markedsføring av Ciscos produkter og løsninger i Norge. For mer informasjon: http://www.cisco.no/