[an error occurred while processing this directive]
Videoconferenties

TelePresence is de volgende generatie videoconferentie

Tien jaar geleden zag Cisco verschuivingen plaatsvinden in globale werkpraktijken die om een nieuwe benadering vroegen van videocommunicatie. Wij beseften dat de technologie zich moest ontwikkelen om mensen te laten communiceren en samenwerken op een meer sociale, virtuele, mobiele en visuele manier.

Vijf jaar geleden hebben wij TelePresence ingevoerd om mensen virtueel bij elkaar te brengen, wat een ervaring opleverde die zo levensecht was dat het was of mensen bij elkaar in dezelfde ruimte waren, zelfs als ze duizenden kilometers uit elkaar waren. Er hebben al honderden miljoenen "persoonlijke"ontmoetingen plaatsgevonden, waardoor de manier van werken is veranderd, zodat mensen meer kunnen doen in minder tijd en dit alles wereldwijd. Wat begon als een technologie die onze manier van ontmoeten zou wijzigen, heeft zich ontwikkeld tot iets veel groters. Het transformeert juist de manier waarop organisaties zaken doen. De manier waarop een hartpatiŽnt in een klein stadje een opinie van een specialist in een grote stad krijgt, waarop een student in de Verenigde Staten een nieuwe taal leert van een leraar in Spanje en waarop een operator van een booreiland in de Noordzee deskundig advies inwint over een bepaald onderwerp bij een ingenieur in Houston is hierdoor voorgoed veranderd.

Dit is nog maar het begin. Als de ontwikkelaar en marktleider van TelePresence, staat Cisco klaar om de volgende ontwikkeling in te luiden.

Meer informatie

[an error occurred while processing this directive] [an error occurred while processing this directive]