[an error occurred while processing this directive]
Innovatieve oplossingen voor uw klanten

TelePresence voor serviceproviders

TelePresence biedt een aantrekkelijke mogelijkheid voor serviceproviders die belangrijke doelstellingen van bedrijven voor interne samenwerking willen ondersteunen en innovatieve, schaalbaar beheerde en gehoste oplossingen willen aanbieden. Bied nieuwe services aan, speciaal afgestemd op de behoeften van een groeiend aantal bedrijven en branches dat steeds vaker de grens van hun eigen organisatie of netwerk overschrijdt. Het Cisco TelePresence-portfolio bestaat uit een scala aan Endpoints, infrastructuur, platforms voor de verwezenlijking van informatie-uitwisseling en vergaderingen, in combinatie met gevalideerde ontwerpen waarmee providers uiteenlopende oplossingen met toegevoegde waarde kunnen creëren. Door gebruik te maken van de open architectuurbenadering van Cisco kunnen providers hun aanbod aanpassen om nieuwe ervaringen te bieden die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van henzelf en hun klanten, terwijl ze tegelijkertijd met de medianetarchitectuur van Cisco de exploitatiekosten van de service kunnen verlagen.

Aan de slag met TelePresence binnen uw organisatie

Aan de slag met TelePresence binnen uw organisatie

Veel serviceproviders streven naar betere samenwerking, meer bedrijfsflexibiliteit en beter klantcontact. Ontdek welke voordelen en ervaringen Cisco TelePresence uw bedrijf kan bieden bij het verbeteren van de communicatie, het onderhouden van persoonlijke relaties met collega's, klanten en partners en het versterken van uw concurrentiepositie.

Biedt nieuwe TelePresence-services aan

Biedt nieuwe TelePresence-services aan

De nieuwe manieren van werken in bedrijven en toonaangevende branches hebben belangrijke nieuwe winstkansen gecreëerd voor 'TelePresence als service.' Als u voor het eerst aan de slag gaat met beheerde en gehoste TelePresence-oplossingen wilt u weten hoe Cisco TelePresence-oplossingen voor serviceproviders u kunnen helpen bij het bereiken van nieuwe en bestaande klanten met nieuwe services die uw bestaande portfolio uitbreiden.

Verbeter uw TelePresence-als-een-service-portfolio

Verbeter uw TelePresence-als-een-service-portfolio

Breid uw TelePresence-serviceportfolio uit om innovatieve nieuwe services te bieden en meer klanten te bereiken. Door gebruik te maken van de open architectuur van Cisco voor TelePresence-cloudvergaderingen en informatie-uitwisseling, kunt u uw aanbod verder verbeteren en aanpassen, zodat u nieuwe abonnementsservices kunt aanbieden, de reikwijdte van bestaande op standaarden gebaseerde videotoepassingen kunt vergroten, geavanceerde netwerkservices voor informatie-uitwisseling en vergaderingen kunt aanbieden, uw serviceniveau kunt verhogen en uw bedrijfsmodel kunt uitbreiden om grootschalige services te kunnen aanbieden.

[an error occurred while processing this directive]
Favoriete TelePresence-tweets

Twitter-logo