[an error occurred while processing this directive]
Met TelePresence kunt u meer dan alleen vergaderen

Met TelePresence kunt u meer dan alleen vergaderen Mensen uit alle generaties gebruiken de toepassing op nieuwe en innovatieve manieren... van leren of medische hulp op afstand tot training in bedrijven, enz. Samenwerking wordt persoonlijker en effectiever, en mensen krijgen toegang tot plekken die vroeger onbereikbaar waren. Bekijk ter inspiratie eens deze toepassingen. Hoe zou u TelePresence kunnen gebruiken?

In contact komen met uw favoriete sporter

De voetballer David Beckham voerde een videogesprek met fans uit twintig landen tegelijk en reageerde 'persoonlijk' op hun spervuur aan vragen.

Meer informatie

Oceaanonderzoek

Deskundigen kunnen dankzij TelePresence, waarin 'erbij zijn op afstand', high-definition camera's, afstandsbestuurbare onderwatervoertuigen (ROVs - remotely operated underwater vehicles) en een geavanceerde netwerkfunctie zijn samengebracht, diep in de oceaan afdalen en hun ontdekkingen direct delen met anderen—en dat allemaal zonder ook maar ťťn voet van wal te hoeven zetten.

Meer informatie

Samenwerking in de modebranche

Tommy Hilfiger introduceerde de eerste 'virtuele paskamers', waarin modeontwerpers direct kunnen communiceren en samenwerken met mensen in fabrieken overal ter wereld, op een zeer persoonlijke manier. De oplossing wordt op dit moment gebruikt voor communicatie en samenwerking tussen kantoren in Amsterdam, New York, Hong Kong en Tokyo.

Meer informatie

Boekpresentatie

De schrijver Adrian Ott blies de boekpresentatie nieuw leven in door als eerste schrijver ooit TelePresence-technologie te gebruiken bij de presentatie van zijn nieuwe boek. Meer dan 100 mensen, waaronder bekende namen uit Silicon Valley en de media, kwamen af op de presentatie van The 24-Hour Customer , allemaal dankzij samenwerkingstechnologieŽn.

Meer informatie

Internationale dansrepetitie

TelePresence maakte de eerste virtuele dansrepetitie mogelijk, waaraan jonge dansers van de Children's Palace in Shanghai en hun leeftijdsgenootjes van National Dance Institute (NDI) in New York deelnamen.

Meer informatie

Een nieuw wereldrecord

De grootste kunstworkshop ooit werd via TelePresence gegeven door de jonge kunstenaar Peter Draw uit Singapore. Meer dan 1893 mensen in steden in Pacifisch AziŽ, China, Japan en de Verenigde Staten deden mee.

Meer informatie

Niet alleen TelePresence wint terrein, ook andere videotoepassingen worden steeds vaker gebruikt. Bekijk een paar voorbeelden van zakelijk videogebruik om op nieuwe ideeŽn te komen.

[an error occurred while processing this directive]