Mensen in het middelpunt van de samenwerking

Innovatie versnellen dankzij TelePresence-samenwerking

Cisco TelePresence stelt de samenwerkingsbeleving van mensen centraal en is de kern van een geÔntegreerde oplossing. Cisco biedt een van de meest uitgebreide portfolio's van alle op dit moment beschikbare toepassingen voor videosamenwerking. Met de toepassing van Cisco stimuleert u de groei van uw bedrijf, innovatie en productiviteit, versnelt u teamprestaties, beschermt u investeringen en vindt u sneller de juiste mensen en de juiste informatie. Wij van Cisco staan als marktleider altijd voor u klaar, samen met onze professionele servicedeskundigen en partners, om u te ondersteunen bij het introduceren van de nieuwe samenwerkingsbeleving en de kracht van samenwerking ten goede te late komen aan uw bedrijf.

De essentiŽle onderdelen van samenwerking

Overzicht essentiŽle elementen van samenwerking

Meer informatie over Cisco Collaboration

Cisco Collaboration-portfolio

Cisco brengt geÔntegreerde netwerkoplossingen voor samenwerking samen, gebaseerd op open standaarden, van bekroonde IP-communicatie tot mobiliteit, klantenservice, webconferenties, berichten, Enterprise Social Software en compatibele TelePresence Experiences.

  • TelePresence: voor ontmoetingen, het delen van content, het creŽren van video-opnamen en gebeurtenissen van hoge kwaliteit, contact opnemen met deskundigen en het leveren van gepersonaliseerde diensten in een aantrekkelijke, face-to-face omgeving waarin andere oplossingen van Cisco en derden zijn geÔntegreerd.
  • Conferenties: vergroot het communicatiebereik van uw medewerkers met geavanceerde audio-, web- en videoconferentietoepassingen die u kunt implementeren op basis van software-as-a-service (SaaS) of lokale producten.
  • Klantenservice: bevorder de vertrouwensband, tevredenheid en loyaliteit van klanten met samenwerkingsoplossingen waarin verschillende samenwerkingstechnologieŽn worden toegepast. Zo zijn bedrijven niet langer afhankelijk van de reactieve werkwijze van traditionele callcenters en kunnen ze overstappen op een proactievere manier van samenwerken met hun klanten.
  • Enterprise social software: versnel de besluitvorming door medewerkers, klanten en partners te ondersteunen bij het snel vinden van belangrijke bedrijfsinformatie, er toegang toe te krijgen en deze te delen met behulp van zeer goed beveiligde softwaretoepassingen voor samenwerking, geautomatiseerde expertise en Media Locators.
  • IP-communicatie: biedt consistente communicatie voor medewerkers, of ze zich nu bevinden op de hoofdvestiging, in een andere vestiging of extern, door gebruik te maken van het in de branche meest populaire en uitgebreide bedrijfscommunicatiesysteem en pakket Endpoints.
  • Berichten: bekijk de beschikbaarheid van collega's in real-time en voor verschillende bedrijven met behulp van instant messaging (IM) voor bedrijven vanuit de cloud of uw vestiging. Verbeter uw berichtenfunctionaliteit met zeer goed beveiligde oplossingen voor gehoste e-mail of geÔntegreerde tekstberichten, waarmee medewerkers vanaf elke locatie toegang hebben tot berichten en berichten kunnen versturen, vanaf elk apparaat dat is uitgerust met e-mail, IM en voicemail.
  • Mobiele toepassingen: bevorder de productiviteit en responsiviteit richting klanten van uw mobiele medewerkers, en houd daarbij alle controle over de mobiliteitskosten door mobiele apparaten te koppelen aan het bedrijfsnetwerk. Zo vergroot u uw samenwerkingsmogelijkheden en kunt u gebruik maken van conferenties en video.