A Cisco Magyarország kilencedik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere" díjat, amelyet idén 12 különböző kategóriában ítélt oda a közös sikerekhez leginkább hozzájáruló hazai partnereinek.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. „A partnereinkkel végzett közös munkában elsősorban a stratégiai vertikumokra, valamint az innovációra koncentrálunk - az üzleti megoldások és a technológia tekintetében egyaránt. Az eredményeket jól mutatja, hogy a hazai díjazottak közül az idei évben 3 partner is nemzetközi díjak várományosa." - mondta Vass Gábor, a Cisco Magyarország partnerkapcsolati igazgatója.

A 2008-as év díjazottai:

“Az Év Unified Communications Technológia Partnere" a KFKI Rendszerintegrációs Zrt. lett, amely az elmúlt időszak legnagyobb sikereit és növekedését érte el az egységes kommunikációs megoldások terén.

Az Év Biztonsági Technológiai Partnere" díjat az S&T Unitis Magyarország Kft kapta. A cég az IT biztonsági megoldások tervezésben a Cisco egyik legfontosabb magyarországi partnerévé vált. Szakértői központjuk tűzfal, VPN megoldások, behatolás-megelőző, naplóelemző rendszerek, illetve a hálózatba való belépést felügyelő Cisco biztonsági megoldásokra fókuszál.

“Az Év Adatközponti Technológiai Partnere" kategória élén a 99999 Informatika Kft. végzett. E cég tavaly februárban lett a Cisco Premier partnere, és folyamatosan megkülönböztetett figyelmet fordított az adatközponti technológiára. Közép-Kelet Európában elsőként értékesítette a Cisco Nexus 5000 megoldását.

„Az Év Technológia Partnere az Új Technológiák Terén" szintén a KFKI Rendszerintegrációs Zrt. lett. A cég egyben a Cisco legnagyobb magyarországi Gold partnere. A közelmúltban megkezdték a Cisco Digital Media Systems és a Physical Security kompetenciák kiépítését, valamint kiemelkedő munkát végeztek a Cisco Telepresence rendszerek telepítésében és fejlesztésében.

„Az Év Nagyvállalati Partnere" címet az S&T Unitis Magyarország Kft. érdemelte ki. Az S&T - elsősorban az IT biztonság terén szerzett magas szintű szakmai kompetenciáját kihasználva - az év során számos sikeres projektet valósított meg.

Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere" díjat a Magyar Telekom T-Systems nyerte el, a KKV ügyfélkör számára bevezetett Compleo menedzselt szolgáltatásával. A vállalat a meglévő outsourcing és menedzselt szolgáltatás portfolióját a kisebb ügyfelek igényeinek is megfelelő "office in a box" megoldással egészítette ki, amely révén minden ICT szolgáltatást egy kézből és megfizethető havi díjért nyújtanak.

“Az Év Kis- és Középvállalati Partnere" kategória díjazottja a LAN Kft., amely évek óta a Cisco Magyarország kiemelkedő partnere az e piaci szegmens számára végzett értékesítésben. A cég példamutató módon nagy figyelmet fordít kollégáinak képzésére, valamint a piaci igényeknek megfelelően hatékony együttműködési modellt alakított ki a mindennapi munkavégzéshez.

„Az Év Partnere a Közszférában" díjat szintén a KFKI Rendszerintegrációs Zrt. érdemelte ki, amely az elmúlt időszakban számos sikeres projektet valósított meg a Cisco egységes kommunikációs megoldásainak alkalmazásával.

„Az Év Innovatív Megoldások Partnere" kategóriában a NETvisor Zrt. került az élre, amely hosszú ideje folyamatosan élen jár a Cisco technológiára alapuló új megoldások kifejlesztésében. A díjjal a Cisco a "PerformanceVisor" nevű, teljeskörű hálózati teljesítménymonitorozó, -felügyelő és -riportozó megoldás kifejlesztését ismerte el.

Az Év Partnere a Szolgáltatások Terén" a Synergon Rendszerintegrátor Kft. lett, amely hosszú távú stratégiájának egyik elemeként építette be portfoliójába a Cisco szolgáltatásokat. A Synergon az elmúlt időszakban jelentős sikereket ért el e területen, többek között elnyerték a CIB Bank szolgáltatási projektjét is.

„Az Év Szolgáltatói Partnere" díjat szintén a Synergon nyerte el. A vállalat immár több mint egy évtizede az elsők között alkalmazza a Cisco új technológiáit. Rendszermérnökei óriási tapasztalattal rendelkeznek a szolgáltatói technológiák telepítése és üzemeltetése terén. Ennek legfrissebb bizonyítéka, hogy Magyarországon elsőként helyeztek üzembe Nexus 7000-es adatközponti megoldást szolgáltatói környezetben.

Az Év Disztribútora " címet az Ingram Micro Magyarország kapta, amely az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektetett a teljes körű szolgáltatást nyújtó disztribúció kialakításába. Az átgondolt fejlesztésekre épülő stratégiájának köszönhetően 2008-ban 69%-os forgalomnövekedést ért el a Cisco termékek értékesítése terén.

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, marketing manager
225 4766
30/460-5872
atmeszar@cisco.com