A Cisco intelligens alkalmazás-felügyelettel és automatizálással bővíti adatközponti megoldásait


A Cisco bejelentette, hogy megvásárolja a Tidal Software nevű vállalatot. A Palo Altóban és Houstonban működő cég intelligens alkalmazás-felügyeleti és automatizálási megoldások fejlesztésével foglalkozik.

A Tidal Software megoldásai a szerverektől a hálózaton át a munkaállomásokig terjedő, költséghatékony felügyeletet biztosítanak az alkalmazások teljesítményének gyors, pontos és automatikus szabályozásával.

A Cisco olyan következő generációs adatközpontokat fejleszt, amelyekkel teljes mértékben kiaknázhatók a virtualizáció lehetőségei. A vállalat nemrégiben jelentette be a Unified Computing nevű architektúrát, amely egységes rendszerbe foglalja az adatközpontok számítógépes, hálózati és tárolóeszközeit, valamint a virtualizációs megoldásokat.

A megállapodás keretében a Cisco megközelítőleg 105 millió dollárt fizet a Tidal Software cégért.

A Cisco Systemsről

A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben a http://www.cisco.com címen olvasható. Cisco-berendezéseket Európában a Cisco Systems International BV, a Cisco Systems, Inc, teljes tulajdonú leányvállalata szállít.

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, marketing manager
Telefon: (36) 1 225 4766
e-mail: atmeszar@cisco.com