A Cisco Magyarország a 2002-ben alapított Navigátor vándordíjat azon ügyfeleinek adja át, amelyek megoldásaikban a leginkább ötvözik a modern technológiák nyújtotta lehetőségeket és a hatékonyságot. Idén a 11. Cisco Expo alkalmából átadott díjat a Vodafone Magyarország Rt. vehette át a Cisco „új generációs hálózat” (NGN, Next Generation Network) koncepciójának következetes alkalmazásáért és a gyakorlatba történt sikeres átültetéséért. A Cisco partnereknek járó Navigátor kivitelezői díjat a Synergon Informatika Nyrt. vehette át a Vodafone-nál működő innovatív hálózati rendszerek megvalósításáért.

A Cisco a Navigátor díjjal azt az évek óta képviselt innovatív megközelítést ismerte el, amelyben a Vodafone a hálózatot nem csupán az informatikai rendszer egyik építőköveként alkalmazza, hanem üzleti folyamatainak szerves részeként kezeli. A Vodafone a Cisco NGN architektúráját alkalmazza többek között ügyfélkapcsolati rendszereiben, a szélessávú mobil internet alkalmazások terén, az integrált adatközponti és tárolórendszereiben, irodaházában és az új budapesti Shared Service központjában.

Az ünnepélyes átadón György László, a Cisco Magyarország megbízott ügyvezetője dr. Beck Györgynek, a Vodafone Magyaroszág Rt. vezérigazgatójának adta át a vándordíjat. A partnerdíjat a Synergon Informatika Zrt. részéről Deim László partnerkapcsolati igazgató vette át.

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, Marketing Manager
Telefon: (36) 1 225 4766
e-mail: atmeszar@cisco.com

A T-Systemsről
A T-Systems, a Magyar Telekom vállalati ügyfeleket kiszolgáló márkája Magyarország piacvezető infokommunikációs és integrált IT megoldásokat nyújtó szolgáltatója. A kis- és középvállalati szféra, valamint a nagyvállalati, intézményi és kormányzati ügyfelek részére olyan integrált ICT szolgáltatásokat kínál, amelyek az ügyfelek piaci eredményességét, hatékonyságát partnerként segíti.

További információ:
Sümegi Zsuzsanna
T-Systems Marketingkommunikáció
Telefon: (36) 1 457 4070
e-mail: sumegi.zsuzsanna@telekom.h