Már kapható a Cisco legújabb, Cisco by Linksys márkájú IP-kamerája, amely hangrögzítésre is képes. A Wireless-G PTZ (dönthető, forgatható és zoom funkcióval rendelkező) internetes videokamera (WVC210) széles körű funkcionalitással, valamint fejlett videofelügyeleti szoftverrel rendelkezik. ez utóbbi minden készülék ingyenes tartozéka.

A Linksys by Cisco WVC210 felügyeleti kamerát kifejezetten üzleti és biztonsági célokra tervezték, így a kisvállalatok kedvező áron juthatnak egy nagy teljesítményű felügyeleti megoldáshoz.

A vezeték nélküli WVC210 kamerával a céges telephelyek távolról is felügyelhetők a valós idejű streaming videonak valamint a kétirányú audiofunkciónak köszönhetően. Emellett a kamera valós idejű értesítéseket is küld, ha a készülék mozgást érzékel.

A kisvállalatok egyfajta pszichikai védőeszközként is bevethetik a WVC210 kamerát a lopások megakadályozása, illetve a biztonság és hatékony védelem érdekében. A megoldás lehetővé teszi azoknak a területeknek a felügyeletét, ahol nagy az átjáró forgalom, vagy nagyobb értékek találhatók, így például az eladóterek, az előterek, árukiadó és -átvevő helyiségek, valamint főbejárati területek megfigyelését. A kamera rosszul megvilágított terekben is kiválóan működik, ezért raktárakban, irodákban vagy akár éjjellátó üzemmódban is alkalmazható.

A kamerák tartozéka az LBAVMS16 videofelügyeleti szoftver, amely az előző termékverziókhoz képest jóval szélesebb körű funkcionalitást kínál. A megoldás a felügyeleti konzol révén 16 készülék felügyeletét, felvétel- és kamerakezelését támogatja szimultán. A szoftver bármelyik kompatibilis Linksys by Cisco üzleti felügyeleti megoldással együttműködik.

A WVC210 kamera az LBAVMS16 szoftverrel együtt közvetlenül a forgalmazókon, illetve az értéknövelő viszonteladókon keresztül érhető el.

Kommentárok
Marty Wachi, a Linksys by Cisco termékmarketingért felelős igazgatója: „A WVC210 bevezetésével a Linksys by Cisco belépő szintű megoldást kínál a kisvállalatoknak elérhető áron, széleskörű funkcionalitással. Tudjuk, hogy a kisvállalatoknak egy megbízható és egyszerűen üzembe helyezhető megoldásra van szükségük a vállalat védelméhez. A felügyeleti szoftver és a kamera segítségével ezt most megvalósíthatják, ráadásul a költségvetésük megterhelése nélkül.”

További információk:

Képek

Hangrögzítésre is alkalmas Wireless-G PTZ internetes videokamera.

Képernyőfelvétel az LBAVM16 videofelügyeleti rendszerből.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, Marketing Manager
Telefon: (36) 1 225 4766
e-mail: atmeszar@cisco.com