A Cisco kis- és középvállalati üzleti stratégiájának újabb lépéseként bejelentette, hogy a cég részeként működő Linksys divízió Business sorozatú termékei bekerülnek a cég kkv-portfoliójába, és ezzel együtt a kisvállalati partnerprogramok integrációjára is sor kerül.

A kkv üzletági és- technológiai integráció révén a Cisco hatékonyabban fókuszálhat a kisvállalati szegmensre, az ügyfelek illetve partnerek számára pedig egyaránt elérhetővé válnak a kommunikációs iparág legátfogóbb, innovatív technológiai megoldásai.

A Cisco magyarországi tevékenységét tekintve a Linksys termékek integrációja annak a folyamatnak a szerves része, amelyben a cég a hazai kkv szegmens infokommunikációs igényeinek optimális kiszolgálását tűzte ki célul. A Cisco hazai szervezete az elmúlt két év során kiemelt figyelmet fordított a kis-és középvállalati szektorra. Ennek keretében több mint 60 partner ért el speciális kkv minősítést, elindult Magyarországon a kedvező pénzügyi finanszírozást biztosító EasyLease program, a hazai szolgáltatók pedig a Ciscoval együttműködve több, kifejezetten a kkv-k számára kidolgozott menedzselt szolgáltatással jelentek meg.

Átállás a Cisco Linksys Partner Connection programból
A bejelentés révén több mint 20 000 nemzetközi Linksys partner előtt nyílik meg a lehetőség, hogy belépjen a Cisco partnerprogramjába. A Linksys Partner Connection (LPC) program tagjai 2008. szeptember 16-ig válhatnak Cisco regisztrált partnerekké. A Cisco hivatalos partnerei hozzáférhetnek a cég által nyújtott demo eszközökhöz, részükre a Cisco pénzügyi ösztönzőket, értékesítési és marketing támogatást biztosít.

További tájékoztatás az alábbi webhelyen található: http://www.cisco.com/go/linksyspartner.

A most bejelentett kkv-program nem befolyásolja a Linksys otthoni felhasználóknak szánt, fogyasztói termékeinek értékesítését.

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, Marketing Manager
Telefon: (36) 1 225 4766
e-mail: atmeszar@cisco.com