Wi-Fi-alapú eszközkövetés AeroScout és Cisco technológiával a Wrigley-nél


Az egységes eszközfigyelési (Unified Asset Visibility) megoldások piacán vezető AeroScout, Inc. bejelentette, hogy a The Wrigley Company poznani gyárában bevezette a cég valós idejű vállalati eszközfigyelő megoldását. A Wrigley az AeroScout technológiájának és a Cisco egységes vezeték nélküli hálózatának a segítségével valós időben követi nyomon a gyártás teljes folyamatát, így az idő- és anyagveszteségek csökkentésével optimalizálja a gyártási folyamat hatékonyságát.

A Wrigley az édesipar elismert vezetője, a világ legnagyobb rágógumi-gyártójaként és -értékesítőjeként világszerte 14 országban rendelkezik gyártóegységekkel.

„Az AeroScout megoldása jelentősen növeli poznani üzemünk hatékonyságát, csökkenti a termelési időt, és egyben segíti a minőségirányítást. Mivel a meglévő Cisco-hálózatunkat használhattuk, a telepítés rendkívül egyszerű volt.” – mondta Jacek Mackowiak, a Wrigley poznani gyárának igazgatója.

„Az új rendszer jól példázza, hogy miként használhatók az AeroScout számos különböző gyártási szegmensben alkalmazott megoldásai a termelési folyamat nyomon követésére.” - mondta Andris Berzins, az AeroScout európai, közel-keleti és afrikai térségért felelős ügyvezető igazgatója. „A valós idejű eszközfigyelés túllépett a puszta helyzetfigyelésen, és ma már számos egyéb érzékelő- és állapotadatot is képes kezelni, amelyek segítenek a gyártási folyamatok optimalizálásában.”

„A Cisco egységes vezeték nélküli hálózati és helymeghatározó technológiájának valamint az AeroScout aktív RFID-eszközeinek és MobileView szoftverének ötvözése jól mutatja, hogy az alkalmazások hogyan képesek zökkenőmentesen együttműködni az IP-hálózaton, és az adatokból miként lehet az üzletmenetet segítő információt előállítani” - mondta Carlos Rojas, a Cisco gyáripari üzleti megoldásaiért felelős igazgatója.

A The Wrigley Company-ről röviden

A Wm. Wrigley Jr. Company az édesipar egyik vezető vállalata, széles termékkínálata egyebek között rágógumikból, mentolos cukorkákból, töltetlen és töltött cukrokból, nyalókákból és csokoládéfélékből áll. A vállalat éves nemzetközi forgalma 5,4 milliárd dollár, világhírű márkáit több mint 180 országban értékesíti. E márkák közül három – a Wrigley’s Spearmint, a Juicy Fruit és az Altoids – története több mint egy évszázadra nyúlik vissza. A cég egyéb népszerű márkái közül megemlítendő még a Doublemint, a Life Savers, a Big Red, a Boomer, a Pim Pom, a Winterfresh, az Extra, a Freedent, a Hubba Bubba, az Orbit, az Excel, a Creme Savers, az Eclipse, az Airwaves, a Solano, a Sugus, a P.K., a Cool Air és a 5.

Az AeroScout-ról

Az AeroScout az egységes eszközfigyelési megoldások piacvezető szállítója. A társaság termékei nagy pontossággal képesek eszközök és személyek helyét meghatározni és nyomonkövetni szabványos Wi-Fi hálózatokon keresztül, így hozzájárulnak az üzleti folyamatok automatizálásához és fejlesztéséhez. Az AeroScout vevőkörében a Fortune 500-as listáján szereplő számos vállalat és a világ vezető kórházai is megtalálhatók. A 2000-ben alapított AeroScout úttörő szerepet játszott a Wi-Fi-alapú eszközfigyelés piacán, hiszen ez a cég vezette be az iparág első Wi-Fi-alapú aktív RFID-címkéjét. A társaság elismerten az RFID-címkék legnagyobb értékesítője. Az AeroScout központja a kaliforniai Redwood Cityben található, ezenkívül irodákat tart fenn Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Dél-Amerikában és Ausztráliában. További információk: www.aeroscout.com.

Az AeroScout az AeroScout Inc. bejegyzett védjegye. A Wi-Fi a Wi-Fi Alliance bejegyzett védjegye. Minden egyéb védjegy a birtokos cég tulajdonát képezi. Az információváltoztatás jogát előzetes értesítés nélkül fenntartjuk.

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, Marketing Manager
Telefon: (36) 1 225 4766
e-mail: atmeszar@cisco.com