A Cisco Magyarország nyolcadik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet idén 9 különböző kategóriában ítélt oda a közös sikerekhez leginkább hozzájáruló hazai partnereinek.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. Az elmúlt években a Cisco megújította partnerhálózati stratégiáját, amelynek eredményeként 70-ről több mint 300-ra nőtt a hazai regisztrált partnerek száma, a speciálisan a kkv szegmensben működő SMB Select partnerek száma pedig megháromszorozódott, és meghaladta a 60-at. Tovább nőtt a Silver és a Premier partnerek száma is, valamint egyre több Gold partner vesz részt ATP (advanced technology partner) és más mesterprogramokon, amelyek összességben a szakmai kompetenciájuk erősítését szolgálják.

A 2007-es év díjazottjai:

„Az Év Biztonsági Technológiai Partnere” díjat az S&T Unitis Magyarország Kft kapta. A cég nagy hangsúlyt fektetett a biztonsági kompetenciáinak szélesítésére, és 2007-ben egy Cisco Biztonsági Kompetencia Központot is létrehozott Magyarországon. Az S&T Unitis az elmúlt időszakban a Cisco MARS és a NAC technológiák elsajátítására fordított erőfeszítéseinek köszönhetően számos ezekre épülő rendszert vezetett be hazai pénzintézeteknél, ezért az idei évben “Az Év Nagyvállalati Partnere” díj is hozzájuk vándorolt.

“Az Év Unified Communications (Egységes Kommunikáció) Technológia Partnere” a Synergon Informatika Nyrt. lett, amely számos sikeres projekt mellett mintaértékű, képátvitellel összekapcsolt IP telefóniás rendszert hozott létre az egyik vezető hazai kereskedelmi banknál. Szintén a Synergon érdemelte ki “Az Év Parnere a Közszférában” díjat annak a közös munkának köszönhetően, amelyben a Ciscóval együttműködve újszerű stratégiát és mások által is megismételhető modellt dogozott ki a szektor számára.

“Az Év Adatközponti Technológiai Partnere” kategória élén a 99999 Informatika Kft. végzett, amelynek szakemberei egy pénzintézet SAN Director upgrade projektjében kimagasló szakmai hozzáállásról tettek tanúbizonyságot. A cég munkájának köszönhetően egy modern és komplex informatikai megoldás valósulhatott meg.

“Az Év Kis- és Középvállalati Partnere” kategória díjazottja a LAN Kft., amely az értékesítési és IT szakmai ismereteinek folyamatos elmélyítése révén ér el egyre nagyobb sikereket a kis- és középvállalatok körében. A LAN Kft jelenleg is önálló Cisco-csomagok kialakításán dolgozik annak érdekében, hogy a KKV ügyfelek könnyebben találhassák meg a számukra megfelelő hálózati megoldást.

“Az Év Szolgáltatási Partnere” a KFKI Rendszerintegrációs Zrt. lett, amely jelenleg a legnagyobb Cisco szolgáltatásokat használó ügyfélkörrel rendelkezik, és emellett évről évre számottevő növekedést tudott elérni e téren.
“Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere” díjat a Magyar Telekom T-Systems nyerte el, amely a piac 5 legnagyobb bankjának nyújtott szolgáltatásaival érdemelte ki a kategória első helyét. A vállalat emellett nagy erőket fordít a menedzselt szolgáltatások elterjesztésére a középvállalatok körében.

“Az Év Disztribútora” címet a Disztributor.hu Zrt. Nyerte el, amely 2007-ben a legnagyobb forgalmat bonyolította le a KKV szektorban.


A Cisco Systemsről
A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben a http://www.cisco.com címen olvasható. Cisco-berendezéseket Európában a Cisco Systems International BV, a Cisco Systems, Inc, teljes tulajdonú leányvállalata szállít.

További információ:
Mészáros Attila
Cisco Magyarország, marketing manager
225 4766
30/460-5872
atmeszar@cisco.com