A Cisco bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a web alapú üzleti intelligencia és az üzleti adatelemző megoldások, különösen az ügyfélszolgálati központok vezető szállítójaként számon tartott Latigent LLC. felvásárlásáról. A Latigent termékei alkalmazzák a Web 2.0-ban rejlő lehetőségeket, azaz rugalmas, jól méretezhető, könnyen testre szabható és emberközeli kimutatás-készítési lehetőségeket kínálnak az ügyfélszolgálatok számára mind a valós idejű, mind az előzményadatokról.

A Latigent termékei kiegészítik, illetve továbbfejlesztik a Cisco egységes ügyfélszolgálati megoldásait, amelyek alapvető célja, hogy a jelenlegi hívásközpontokból ügyfélkapcsolati hálózatot hozzanak létre: egyetlen olyan integrált platformot, amely könnyedén együttműködik a meglévő ügyfélközponti platformokkal és hálózatokkal.
Az ügylet lezárultával a Latigent alkalmazottait és technológiáját a Cisco ügyfélkapcsolati részlegébe integrálják. A Latigent sorrendben a 123. cég, amelyet a Cisco felvásárolt.

A Cisco Systemsről

A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Cisco-val kapcsolatos hírek és információk a Weben a http://www.cisco.com címen olvashatók. Cisco-berendezéseket Európában a Cisco Systems International BV, a Cisco Systems, Inc, teljes tulajdonú leányvállalata szállít.

 

További információ:
Vass Gábor
Cisco Magyarország, Marketing Manager
Telefon: (36) 1 225 4622
e-mail: gavass@cisco.com