A Cisco Magyarország hetedik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet 10 különböző kategóriában ítélt oda a közös sikerekhez leginkább hozzájáruló hazai partnereinek.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. Az elmúlt évben a Cisco újraformálta a partnerhálózati stratégiáját, amelynek keretében új üzleti lehetőségeken keresztül segítette elő növekedésüket. A Cisco-val közvetlen partneri viszonyban álló hat kiemelt rendszerintegrátor cég mindegyike kiválasztott technológiai területeken fókuszálva építette tovább kompetenciáját, további 20 rendszerintegrátor különböző vertikális terülteken erősítette pozícióját, valamint dinamikusan bővült a kkv szektorban - az informatikai szempontból a legdinamikusabban fejlődő ágazatban - a viszonteladói hálózat. Utóbbi eredményeként az elmúlt évben 70-ről 300-ra nőtt a regisztrált partner száma, valamint a speciálisan kkv szegmensben működő SMB Select partnerek száma is megháromszorozódott, és elérte a 60-at.

„A Cisco hazai partnerhálózatának elismertségét jelzi az a tény, hogy az április 3-6 között Las Vegasban megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit rendezvényen az egyik kategóriában egy magyar rendszerintegrátor céget is nomináltak. Az egyes díjak győztesei a világ teljes Cisco partneri köréből kerülnek megválasztásra, így nagy megtiszteltetést jelente, ha a magyar jelölt végezne az élen” - nyilatkozta Engloner Gyula, a Cisco Magyarország partnerkapcsolati igazgatója.

A legmagasabb partneri kategória, azaz „Az Év Gold Partnere” díjazottja a 2006-ban a legnagyobb forgalmat bonyolító a KFKI-LNX Hálózatintegrációs Zrt. lett. A KFKI-LNX közel 12 éve a Cisco partnere, kiemelkedő ügyfél elégedettségi mutatókkal, továbbá jelentős szakértői bázissal és szakmai kompetenciával rendelkezik a hálózati technológiák, az IP telefónia és a hálózatbiztonsági megoldások terén.A KFKI-LNX idén további két díjat is elnyert, Az Év Partnere a Közszférában” címet az államigazgatási területen - köztük a KSZF-ben - elért kiemelkedő eredményéért, illetve “Az Év Technológiai Támogató Partnere” címet a legjobb szolgáltatási eredményekkel és mutatókkal rendelkező rendszerintegrátorként.

„Az Év Silver Partnere” a Netvisor Kft., amely több mint három és félszeres növekedést ért el a Cisco termékek értékesítése terén. Szintén a Netvisoré lett a „Az Év Innovációs Partnere” díj, a Közháló projektben nyújtott teljesítményért.

Az Év Premier Partnere” címet az Albacomp zrt. kapta, amely 179%-kal növelte a Cisco eladásainak a volumenét.

„Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” díjat az S&T Magyarország Kft. nyerte el a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek biztonsági tanácsadójaként végzett munkája elismeréseképpen. Az S&T példaértékű módon alkalmazta az új Cisco Security technológiai megoldásokat, elsősorban az Euronet Zrt.-nél lezajlott projekt keretében. Szintén az S&T Magyarország Kft. kapta a „Az Év Nagyvállalati Partnere” díjat az e területen elért kiemelkedően magas teljesítményéért, többek között a MOL Nyrt.-nél, a CIB Banknál illetve az Euronet-nél lezajlott beruházásokban.

A „Kiemelkedő Ügyfél Elégedettség” kategória nyertese - az előző két év sikerét megismételve - a Conet Kft. A Conet elsődleges célja, hogy ügyfelei a lehető legjobban profitálhassanak a technológiai beruházásaikból, és így hosszú távon elégedetten használják rendszereiket.

„Az Év Viszonteladója” a Four Trend Kft. lett, amely az elsők közt értékesített ISR és Call Manager Express megoldásokat, illetve különböző konfigurációkat a kis- és középvállalati szegmensben.

A Cisco Systemsről

A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben a http://www.cisco.com címen olvasható. Cisco-berendezéseket Európában a Cisco Systems International BV, a Cisco Systems, Inc, teljes tulajdonú leányvállalata szállít.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Magyarország, PR Manager
Telefon: (36) 1 225 4650
e-mail: jsinko@cisco.com