2007. február 12-től Rékasi Tibor tölti be a Cisco Systems Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói posztját. A 34 éves szakember feladata a Cisco hazai leányvállalatának operatív irányítása. Rékasi Tibor kinevezésével a korábbi terveknek megfelelően a magyar piacra dedikált ügyvezető igazgató vezeti a leányvállalat munkáját.

Papp István, aki az Adriai régió országainak regionális igazgatói feladatköre mellett 2006 júniusától látta el a Cisco Magyarország vezetését, a továbbiakban a nyolc országot - Albánia, Bosznia-Hervegovina, Horvátország, Macedónia, Magyarország, Montenegró, Szerbia és Szlovénia - átfogó régió stratégiai irányításátért felel.

Rékasi Tibor 1995-ben végzett közgazdászként. Pályáját az Integra Rt.-nél kezdte, majd a Unisys Hungary Rt-nél töltött be különböző pozíciókat. 2000-ben csatlakozott a Cisco Magyarországhoz, ahol előbb a kiemelt ügyfelekért felelős értékesítési vezetőként, majd a nagyvállalati üzletág igazgatójaként dolgozott.

Az átfogó fejlesztés keretében megújul a kórház teljes informatikai rendszere, így számos -még Nyugat-Európa legfejlettebb országaiban is újnak számító -eszközzel és szolgáltatással vértezik fel a kórház egészét. A fejlesztés a következő főbb területekre terjed ki:

A Cisco Systemsről

A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben a http://www.cisco.com címen olvasható. Cisco-berendezéseket Európában a Cisco Systems International BV, a Cisco Systems, Inc, teljes tulajdonú leányvállalata szállít.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Systems Magyarország, PR Manager
Telefon: (36) 1 225 4650
e-mail: jsinko@cisco.com