A vezető pénzügyi szolgáltatónál javul az üzleti kommunikáció és az alkalmazottak termelékenysége

A Cisco Systems bejelentette, hogy leszállította a nyolcmilliomodik Cisco IP-telefont a világ egyik vezető pénzintézeteként nyilvántartott Deutsche Banknak. A bank a telefóniás igényeinek stratégiai felmérése után választotta a Ciscót az egységes kommunikációs megoldás szállítójaként.

A Deutsche Bank közel 1000 darab Cisco 7961 és 7911 IP-telefont telepít amerikai fiókjaiban, és bevezeti a Cisco Unity egységes üzenetkezelő rendszert is. Ez az IP-alapú megoldás a szokásos hangposta-funkciót webes böngészővel párosítja, így a felhasználók telefonról és PC-ről egyaránt hozzáférhetnek hangüzeneteikhez és rendezhetik azokat.

Reiner Bayard, a Deutsche Bank hálózatokért felelős ügyvezető igazgatója a következőket mondta: „A Cisco új, egységes kommunikációs szolgáltatásaival a Deutsche Bank könnyedén egy rendszerbe integrálhatja a hang-, kép- és adatátvitelt. A hálózat és a szolgáltatások átméretezése egyszerűen megtörténhet, a fejlődés igényeinek megfelelően. A hatékonyság növelését szolgálják az új, helyhez nem kötött szolgáltatások, mint a PC-ről történő telefonálás, vagy az Extension Mobility funkció.” A Cisco Unified CallManager híváskezelő szoftverbe beépített Extension Mobility segítségével a Deutsche Bank alkalmazottai bármelyik készülékre bejelentkezhetnek, és a saját telefonszámukkal, beállításaikkal és címtáraikkal személyre szabhatják. Azok a vezetők például, akik értekezleten vesznek részt a Deutsche Bank valamelyik másik irodájában, a megbeszélés helyszínén bejelentkezhetnek bármely Cisco 7961 Unified IP-telefonra, és a saját egyéni üzenetlekérő gombjukkal férhetnek hozzá a Cisco Unity üzenetkezelő rendszeren tárolt üzeneteikhez - mintha csak a saját irodájukban lennének. A munkatársak így gyorsabban reagálhatnak a sürgős üzleti kihívásokra.

A Cisco Systemsről

A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben a http://www.cisco.com címen olvasható. Cisco-berendezéseket Európában a Cisco Systems International BV, a Cisco Systems, Inc, teljes tulajdonú leányvállalata szállít.

A Cisco, a Cisco Systems, a Cisco Systems logo, a Catalyst és a StackWise a Cisco Systems bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. A dokumentumban említett egyéb védjegyek a birtokos cégek tulajdonát képezik. A partner szó használata nem feltétlenül jelenti a Cisco és egy másik cég közötti szerződéses partnerkapcsolat meglétét.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Systems Magyarország, Marcom Manager
Telefon: (36) 1 225 4650
e-mail: jsinko@cisco.com