A Cisco Systems bejelentette, hogy lezárta a connecticuti Waterburyben működő, és eddig magántulajdonban lévő SyPixx Networks, Inc. megvásárlását. A vállalat még 2006. március 7-én jelentette be, hogy megállapodást kötött a SyPixx Networks felvásárlásáról, amelynek hálózatközpontú videomegfigyelő hardvereivel és szoftvereivel a meglévő analóg videorendszerek egy nyílt IP-hálózat részeként működhetnek. A felvásárlás lezárultával a Cisco a SyPixx megoldását saját intelligens konvergált környezetének részeként kínálja.

A SyPixx videomegfigyelő termékeivel foglalkozó csapat egy új üzleti egység részeként működik majd, amelyet Mark Farino ügyvezető igazgató irányít, és Marthin De Beer, a Cisco új piaci technológiákért felelős alelnökének felügyelete alá tartozik.

A Cisco Systemsről

A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben a http://www.cisco.com címen olvasható. Cisco-berendezéseket Európában a Cisco Systems International BV, a Cisco Systems, Inc, teljes tulajdonú leányvállalata szállít.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Systems Magyarország, Marcom Manager
Telefon: (36) 1 225 4650
e-mail: jsinko@cisco.com