Idén 14 kategóriában díjazta legkiválóbb hazai partnereit a Cisco Systems

A Cisco Systems Magyarország hatodik alkalommal adta át az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet 14 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A Cisco Partner Programok célja, hogy a viszonteladókat és minősített Cisco Partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, amely a hálózati megoldások piacán való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében és a hálózatokra épülő üzleti, intézményi alkalmazások megvalósításában.

Az idei díjátadón először hirdettek győztest az „Innovációs partner” kategóriában. A hálózati technológiák egyre szélesebb körű alkalmazásával folyamatosan nő azon szolgáltatások és alkalmazások jelentősége, amelyek a hatékonyságnövelés új lehetőségei előtt nyitnak utat. A Cisco Systems világszerte keresi az együttműködést azokkal az innovatív helyi partnerekkel, akik a Cisco technológiáihoz kapcsolódó, előremutató, az ügyfelek speciális igényeit szem előtt tartó megoldásokat fejlesztenek.

„Az Év Innovációs Partnere” az 1992-ben alapított TC&C Kft. A TC&C 10 fős hazai fejlesztő csapata a kezdetek óta foglalkozik az IP telefóniához kapcsolódó alkalmazás-fejlesztésekkel. Ügyfelei között egyaránt vannak magyarországi – például SAGEM, MOL Rt., ING Bank, ISC Hungária, CIB Bank, MTI, Ernst & Young – és külföldi – például Serbia BroadBand (Szerbia és Montenegró), ProCredit Bank (Bulgária), MBU (Horvátország), Schneider Trading (Nagy-Britannia) – cégek. A vállalat IP telefóniás megoldásai között megtalálhatók többek között az IP alapú videórögzítési rendszerek, az online tartalommegjelenítés, a beszélgetésrögzítés és a díjszámlálás. A TC&C emellett jelentős tapasztalatokkal rendelkezik IP Contact Centerek meglévő vállalatirányítási rendszerekhez illesztése terén.

A legmagasabb partneri kategória, azaz „Az Év Gold Partnere” díjazottja a KFKI-LNX Hálózatintegrációs Zrt. lett. A KFKI-LNX közel 11 éve a Cisco partnere, kiemelkedő ügyfél elégedettségi mutatókkal, továbbá jelentős szakértői bázissal és szakmai kompetenciával rendelkezik a hálózati technológiák, az IP telefónia és a hálózatbiztonsági megoldások terén.

“Az Év Szolgáltató Partnere” kategóriában a Magyar Telekom végzett az első helyen, jövőbemutató lakossági, kis-, közép- és nagyvállalati megoldásainak köszönhetően. Az IT outsourcing és a menedzselt szolgáltatások fejlesztése és bevezetése terén elért sikereiért a T-Systems lett „Az Év Nagyvállalati Megoldások Partnere”. A T-Systems a Cisco CPN (Cisco Powered Network) partnereként az üzleti kommunikációs piacon olyan Cisco technológiára épülő, integrált hang- adat forgalmat és nagyfokú biztonságot nyújtó hálózati megoldásokat vezetett be, amelyekkel ügyfelei hatékonyabban működhetnek, belső erőforrásaikat mindinkább saját üzleti folyamataikra összpontosíthatják, miközben megtakarításokat érhetnek el a kommunikációs költségek terén.

„Az Év Silver Partnere” a Getronics Magyarország Kft. lett, kiemelkedő technológiai felkészültsége, az általa megvalósított projektek minősége, valamint szakmai kompetenciája elismeréseképpen.

„Az Év Premier Partnere” az Albacomp Rt., amely a KKV piacokon komoly szakmai kompetenciát épített ki és élen jár a kimondottan kis- és középvállalakozások számára fejlesztett termékek és megoldások piaci bevezetésében.

„Az Év IP Kommunikációs Partnere” kategória nyertese a BCN Rendszerház Kft., amely számos jelentős pénzintézet, gyártócég és önkormányzat esetében valósította meg az áttérést hagyományos alközponti rendszerekről Cisco IP telefóniára.

„Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” díjat az S&T Magyarország Kft. nyerte el, a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek biztonsági tanácsadójaként végzett munkája elismeréseképpen.

„Az Év Mobil Partnere” a GNS Kft. lett. E cég valósította meg a SPAR áruházlánc 168 üzletre kiterjedő, az online árugazdálkodást lehetővé tevő vezeték nélküli hálózati projektjét.

„Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere” kategória díját a British Telecom Magyarország vehette át. Széleskörű szolgáltatói portfoliója mellett a BT kifejlesztette IP alapú BT Multimedia Contact Center megoldását, amely valamennyi kontakt-típust – legyen szó emailről, chatről, telefonhívásról vagy az ügyfélszolgálat számára hagyott hangposta-üzenetről – egységesen, webes integrációval képes kezelni.

„Az Év Megoldás Partnere” díjat a Hewlett Packard Magyarország Kft. nyerte, a Cisco Connected Real Estate koncepció és a HP által fejlesztett Buildog épületautomatizációs rendszer sikeres integrációjáért és implementációjáért.

A „Kiemelkedő Ügyfél Elégedettség” kategória nyertese – a tavalyi év sikerét megismételve – az elsősorban a pénzügyi szektorban tevékenykedő Conet Kft. A Conet elsődleges célja, hogy ügyfelei a lehető legjobban profitálhassanak technológiai beruházásaikból. Előremutató megoldásuk az OTP Bank székházában kiépített technológiai demoközpont, ahol a Cisco mobil elérési, IP Contact Center és video megoldásai egyaránt láthatóak.

„Az Év Disztribútora” az AlphaSonic Kft. lett, amely a Cisco Linksys divíziójának otthoni és kis irodai felhasználásra szánt termékeit forgalmazza. Az Alphasonic mindenekelőtt a Linksys márka és termékek piaci megismertetésében és a viszonteladói hálózat kiépítésében nyújtott kiemelkedő teljesítményéért vehette át az elismerést.

„Az Év Viszonteladója” díjat a SCI-Network Rt. kapta, elsősorban a kis- és középvállalati szektor kiemelkedő színvonalú, országos kiszolgálásáért. A SCI Network a kis- és középvállalati szektor mellett kiemelten foglalkozik a kisebb internetszolgáltatók és önkormányzatok hálózati igényeivel is.

A hazai partnerek a Közép-Kelet európai régióban is kiemelkedően szerepeltek. A kategóriájukban regionálisan is elnyert díjakat a március közepén az egyesült államokbeli San Diego-ban tartandó Partner Summit konferencián a BCN Rendszerház Kft., a Conet Kft., valamint a SCI-Network veheti át.

A Cisco Systemsről

A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben a http://www.cisco.com címen olvasható. Cisco-berendezéseket Európában a Cisco Systems International BV, a Cisco Systems, Inc, teljes tulajdonú leányvállalata szállít.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Systems Magyarország, Marcom Manager
Telefon: (36) 1 225 4650
e-mail: jsinko@cisco.com