A Cisco megerõsíti a régió, illetve a regionális ügyféltámogatási modell melletti elkötelezettségét

A Cisco Systems hivatalosan bejelentette, hogy budapesti székhellyel megnyitotta új Technológiai Támogató Központját (Technical Assistance Centre, TAC). A magyarországi központ tovább erõsíti a Cisco régióbeli ügyfeleinek nyújtott támogatását és egyben jelzi a Cisco elkötelezettségét a növekvõ, a versenyképes technológiák iránt nyitott gazdaságok vonatkozásában.

Az új Technológiai Támogató Központ üzemeltetése a Cisco nagymúltú globális rendszerintegrátor partnerével, a Getronics-szal közösen történik. A budapesti központ a Cisco nemzetközi TAC hálózatának részét képezi, ahol több ezer mérnök nyújt mûszaki támogatást a Cisco ügyfeleinek a kommunikációs hálózatokkal kapcsolatos kérdéseikben.

A Cisco Technológiai Támogató Központja a Cisco szolgáltatási portfóliójának központi eleme. A Cisco nemzetközi TAC központjaiban a nap 24 órájában, az év 365 napján magasan képzett mérnökök állnak a Cisco ügyfeleinek rendelkezésére, és nyújtanak technológiai támogatást a számítógépes és távközlési hálózatokkal kapcsolatos kérdésekben. A Cisco ügyfelei a Cisco szolgáltatások – így a Cisco SMARTnet®, a Cisco SMARTnet Onsite, a Cisco SP Base, és a Cisco Software Application Services – igénybevételével folyamatos mûszaki támogatást élvezhetnek a hardver eszközök, szoftver frissítések, online információs források elérése, valamint a gyors mûszaki problémamegoldás terén. A Cisco technológiai szolgáltatásai biztosítják, hogy az ügyfelek hatékonyan, magas rendelkezésre állással muködtethessék hálózataikat, folyamatosan hozzájuthassanak és telepíthessék a legújabb rendszer-szoftvereket.

„Számos európai országot megvizsgáltunk, elemezve az infrastrukturális adottságokat, a munkaerõ képzettségi színvonalát és a gazdasági környezetet. Magyarországra a magasan képzett munkaerõ, az oktatás színvonala, valamint a technológiai fejlesztések és innováció iránti nyitottság miatt esett a választás. Örömünkre szolgál, hogy beruházásunkkal hozzájárulhatunk Magyarország gazdasági fejlõdéséhez, a munkahelyteremtéshez és a tudásalapú gazdaság építéséhez.” – mondta Rob Lloyd, a Cisco Systems európai, közel-keleti és afrikai térségért felelõs elnöke.

Rob Lloyd hozzátette: „Az új Technológiai Támogató Központ jól illeszkedik regionális stratégiánkba, s ennek révén a közép-kelet európai régióban muködõ ügyfeleinknek helyben, a helyi igények figyelembe vételével tudunk szolgáltatásokat nyújtani.”

A Cisco Systemsrõl
A Cisco Systems, Inc.(NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetõje. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információ a Weben a http://www.cisco.com címen olvasható. Cisco-berendezéseket Európában a Cisco Systems International BV, a Cisco Systems, Inc, teljes tulajdonú leányvállalata szállít.

További információ:
Sinkó Judit
Cisco Systems Magyarország, Marcom Manager
Telefon: (36) 1 225 4650
e-mail: jsinko@cisco.com