A Cisco Systems és a Merrill Lynch között nemrégiben létrejött megállapodás értelmében a Merril Lynch az Egyesült Államokban muködõ 600 irodáját a Cisco IP kommunikációs rendszerével kapcsolja össze.

Az IP-telefóniás hardvert és átfogó hálózatbiztonsági architektúrát tartalmazó megoldás végponttól végpontig a Cisco kapcsolási és útválasztási infrastruktúrájára épül. A megoldást a szolgáltatások széles köre – többek között a Cisco Remote Operations Services és a Cisco Advanced Services – fogja támogatni. A rendszer bevezetésére 2005 második félévében kerül sor.

„A Merrill Lynch pénzügyi tanácsadói a Cisco rendszerének segítségével fogják tájékoztatni és kiszolgálni ügyfeleiket. Ez a stratégiai fontosságú beruházás hatékonyabb munkát és költségmegtakarítást tesz lehetõvé a vállalat számára.” – fejtette ki Charles Giancarlo, a Cisco elnökhelyettese és technológiai igazgatója.

„A Cisco IP telefóniás megoldása annak a stratégiánknak a része, amelynek értelmében a kategóriájukban legjobb technológiákkal szereljük fel irodáinkat – jelentette ki John Killeen, a Merrill Lynch nemzetközi magánügyfelekkel foglalkozó üzletágának (Global Private Client Group) technológiai igazgatója. „A telefon és a munkaállomás integrálása jelentõsen növelni fogja pénzügyi tanácsadóink és munkájának hatékonyságát.”

A Cisco IP-kommunikációs megoldásainak rövid bemutatása

A Cisco IP kommunikációs rendszere, a Cisco IPC a vállalati szintû megoldások átfogó együttese, amely lefedi az IP-telefónia, az egységes kommunikáció, a multimédiás tartalomban gazdag IP alapú hangátvitel és videokonferencia, az IP alapú videoszolgáltatás valamint az ügyfélszolgálati rendszerek területét, és az ügyfelek meglévõ Cisco IP-infrastruktúrájára építkezve kínál új konvergált alkalmazásokat. További információk: www.cisco.com/go/ipc.

A Cisco Systemsrõl
A Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetõ vállalata. A céggel kapcsolatos hírek és információk a www.cisco.com címen találhatók meg.

# # #

A Cisco, a Cisco Systems és a Cisco Systems logo a Cisco Systems, Inc és/vagy leányvállalatainak védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. Minden egyéb védjegy a birtokos cég tulajdonát képezi.

További információ:
Sinkó Judit
Cisco Systems Magyarország, Marcom Manager
Telefon: (36) 1 225 4650
e-mail: jsinko@cisco.com