Navedena specijalizacija je priznanje Cisco Channel Parterima s najvišom razinom iskustva, stručnosti u pružanju usluga i uspjeha u prodaji Cisco Unified Communications tehnologije


Zagreb, Hrvatska - (23. siječanj 2009) - Tvrtka Sedam IT je danas objavila da je postigla Cisco® Master Unified Communications specijalizaciju. Tom se specijalizacijom tvrtki Sedam IT priznaje ispunjavanje zahtjeva izobrazbe i preduvjeta programa za prodaju, implementaciju i podršku najnaprednijih Cisco Unified Communications  (UC) rješenja.

"Izražavamo posebno zadovoljstvo što smo postigli Cisco Master UC  specijalizaciju. U uvjetima velike i raznovrsne konkurencije ovo je veliko postignuće za Sedam IT. Cisco® Master UC specijalizacija potvrđuje visoku kvalitetu UC usluga koje pružamo na tržištu, te ističe stručnost koju donosimo u UC područje.

To postignuće govori i o zrelosti našeg načina na koji pružamo usluge, po čemu smo već prepoznatljivi, jer našim korisnicima donosimo dodanu vrijednosti na kupljeni proizvod kroz usluge kao što su napredne mrežne i sigurnosne usluge, nadzor uređaja, upravljanje konfiguracijom i nadogradnjom, te ponudi dobro vođenih usluga (managed services) za svako UC rješenje.

To je veliko priznanje za naše ulaganje u Cisco tehnologije i naš način na koji radimo implementaciju i podršku. Ovime se također ističe naše fokusiranje na isporuku najboljih rješenja naprednih Cisco tehnologija našim korisnicima'', izjavio je Bože Šarić, predsjednik uprave SedamIT.

Cisco Unified Communications kombinira sve oblike poslovnih komunikacija u jedan, objedinjeni sustav koji pruža moćne nove načine kolaboracije. Cisco Unified Communications pruža kompanijama sljedeće mogućnosti:

  • Kolaboraciju kroz sve radne prostore: Alati za naprednu kolaboraciju omogućavaju visokokvalitetne, sigurne, prilagodljive radne prostore u cijeloj vašoj organizaciji. Kad suradnici, partneri, isporučitelji i korisnici mogu kolaborirati efikasnije, organizacije se mogu brzo prilagoditi tržišnim promjenama i stvoriti konkurentsku prednost.
  • Ubrzavanje donošenja odluke: Sofisticirane mogućnosti objedinjenih komunikacija, poput presence, instant messaging i rich media usluga, osiguravaju da informacija dođe do prave osobe istog trenutka. To dramatično povećava produktivnost krajnjeg korisnika i poduzeća.
  • Inovaciju u čitavom lancu vrijednosti: Implementiranjem mogućnosti objedinjenih komunikacija u poslovne aplikacije omogućava organizacijama transformaciju poslovnih procesa, te povećava razinu zadovoljstva i inovativnosti korisnika.
  • Integraciju s drugim vodećim industrijskim aplikacijama: Cisco Unified Communications rješenje je otvoreno. Integrira se s ostalim vodećim industrijskim aplikacijama i širokim spektrom krajnjih uređaja, pa zaposlenici mogu kolaborirati u stvarnom vremenu, koristeći svoj izbor alata i aplikacija.

"Korisnici postavljaju sve veće zahtjeve prema našim Channel Partnerima, a sve kako bi  im se investicija u UC tehnologije vratila kao strategijska prednost'', rekao je Ivan Olujić, Channel Account Manager u Cisco Hrvatska. ''Ulaganje tvrtke Sedam IT u Master Unified Communications specijalizaciju svrstava ih u industrijsku elitu."

"Sedam IT je ovom specijalizacijom postao 1. Cisco Master UC u regiji (južna, središnja i istočna Europa) i 43. na svijetu, što govori o vrijednosti ove specijalizacije kako za Sedam IT tako i za Cisco" izjavio je Miroslaw Szymczak, Cisco Channel SE Manager za Centralnu i Istočnu Europu.

Prije dobivanja Master Unified Communications specijalizacije, ovlašteni partneri moraju već posjedovati Advanced Unified Communications specijalizaciju. Nakon toga partneri moraju zadovoljiti stroge zahtjeve kojima dokazuju svoje prodajne, tehnološke i uslužne sposobnosti na Master razini. Nadalje, partneri s Master specijalizacijom moraju posjedovati brojne Cisco i industrijske certifikate, dostaviti korisničke reference koje dokumentiraju sposobnost implementiranja i dizajniranja rješenja po Cisco standardima, te podastrijeti dokaz da imaju infrastrukturu koja podržava nuđenje i implementaciju cijelog kataloga UC usluga.

Više informacija o Master Unified Communications specijalizaciji možete naći na:
http:/www.cisco.com/web/partners/program/specializations/ucom/master/index.html

Cisco prodajni partnerski program (The Cisco Resale Channel Program) nudi svojim ovlaštenim partnerima izobrazbu potrebnu za stjecanje prodajnih i tehničkih vještina pružanja usluga tijekom čitavog životnog vijeka rješenja, nakon čega se njihove vještine potvrđuju auditom treće strane. Certifikati Cisco ovlaštenih prodajnih partnera - Select, Premier, Silver i Gold - predstavljaju sve veće širenje vještina kroz ključne tehnologije i sposobnost partnera za isporučivanje integriranih mrežnih rješenja. Specijalizacije Cisco prodajnih partnera - SMB, Express, Advanced i Master - odražavaju sve veću dubinu stručnosti u području prodaje, tehnoloških znanja i pružanja usluga u određenim tehnologijama. Cisco Master specijalizacija omogućava tvrtki Sedam IT pristup opsežnoj izobrazbi i podršci na području prodaje, tehnološkog znanja i usluga tijekom čitavog životnog vijeka rješenja, koje nudi Cisco.

O tvrtki SedamIT
Sedam IT je vodeći hrvatski pružatelj rješenja za odnose s korisnicima i poslovne komunikacije, koje osnažuju tehnologiju za objedinjene komunikacije bazirane na Internet protokolu. Tvrtka Sedam IT primjenjuje usluge planiranja, migracije, integracije i podrške, kako bi prilagodila rješenje za svakog pojedinog korisnika njegovim poslovnim potrebama s ciljem povećanja produktivnosti, učinkovitosti i zadovoljstva korisnika. Više novosti i informacija možete naći na www.sedamIT.hr.


O tvrtki Cisco
Tvrtka Cisco (NASDAQ: CSCO) je vodeći svjetski proizvođač mrežnih rješenja koja mijenjaju način na koji se ljudi međusobno povezuju, komuniciraju i surađuju. Informacije o tvrtki Cisco možete pronaći na mrežnom odredištu http://www.cisco.com/hr. Za najnovije vijesti, posjetite odredište http://newsroom.cisco.com. Za prodaju Ciscove opreme na europskom tržištu zadužena je tvrtka Cisco Systems International BV, organizacija u punom vlasništvu korporacije Cisco Systems, Inc.

Osoba za odnose s javnošću:
Martina Ćurić
Cisco Systems Hrvatska
E: martina.curic@cisco.com
T: 01/4628920